maanantai 17. maaliskuuta 2014

Ripset kevääksi ?

Ihana Reetta lahjoitti miulle perjantaina ripsienpidennykset. Omatkin ripseni ovat suht pitkät, mutta kyllä hieman silmät ammollaan tuijotin lopputulosta - osaankohan olla enää ilman :} Oli ihanaa nuhjuisena rankan työviikon jälkeen köllähtää viltin alle reiluksi tunniksi luksuskäsittelyyn ja avata simmunsa astetta freesimpänä.

Oon ihastellut Reetan ripsiä niin kauan kuin muistan, joten mulle laitettiin Perfect Silk Lashes-sarjan ripset samoilla mitoilla kuin hänellä itsellään on. Halusin vähän enemmän boostia kuin omissa ripsissäni, mutta kuitenkin ripsien olevan luonnollisen näköiset. Ripset, joita miulle käytettiin oli c-kaarella ja pituudet 8,10 ja 12mm, halkaisija 0,15mm. Sarjan ripsiä löytyy J ja C-kaarella.

Reetta on nuoresta iästään huolimatta pyörittänyt omaa kauneusalan yritystä lähes viisi vuotta. Reetan oma liike Cecil sijaitsee Salossa. Neito käy myös kahden viikon välein tekemässä Helsingissä ripsiä Bio Sculpture -hoitolan tiloissa. Nyt olisi ripsipidennyksiä halajaville tarjous, jota ei kannata missata: Reetan tekemänä ripsien ensilaiton saa nyt kolmena perjantaina 28.3, 11.4 ja 25.4 hintaan 75€ (norm.140€) kun aikaa varatessanne mainitsette blogini nimen. Jatkoa ajatellen ripsien huolto alkaen 59€. Reetalla on viiden vuoden kokemus ripsien laitosta, joten ammattilaisen kädenjälki on taattu.Bio Sculpture-hoitola
Reetta Ekström
+358 442 779 646
Lapinrinne 1

 
- Hanna

6 kommenttia:

miau ♥