torstai 6. helmikuuta 2014

DIY SILK BOMBER

Tässä olisi Annin silkkibomberin tuunaustutoriaali ! Siskoni tulee postaamaan lähiaikoina lisää vastaavanlaisia, pysykääpä kuulolla  :--) Ehkä sitä itsekin pitäis ryhdistäytyä ja kaivaa kaapista tuunausta odottaneet yksilöt. Olisko teillä muuten heittää tänne tuunaustoiveita/-haasteita? Käyttökelpoisia mielellään toteuttaisimme :)

 Here's Silk Bomber DIY tutorial from my lovely sister, enjoy Do you have any wishes about DIY-tutorials? 
YOU NEED 
♥ silk bomber or another old jacket
 ♥ patterned silk scarf 
♥ sewing machine

AT FIRST you need to check silk scarfs place on jacket’s back, then you can cut extra material off and sew it one by one side on the jacket.
COSTS
 jacket from 2nd hand for free

   silk scarf from 2nd hand 0,70 €

TOTAL 0,70 € 

- Anni

11 kommenttia:

 1. oiihhh, jään innolla odottelemaan seuraavia DIY-juttuja! <3

  VastaaPoista
 2. HAASTE: Ideoita, mitä tehdä ylimääräisistä farkunlahkeista. Siis niistä, mitä jää yli kun leikkaa farkkushortsit tavan farkuista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä ollaan Hannan kanssa monesti mietitty, mut ei vaan olla keksitty mitä tehdä, joten suuret määrät farkkukangasta on mennyt vain roskiin :s muutamaan otteeseen oon ommellut nahkaliiveille hihoja ylimääräsistä lahkeista, kun ei oo tarvinnu kun kiinnittää ja kaventaa.

   Poista
  2. saishan niistä tietty revittyä matonkudetta, jos vain ois mahdollisuus hyödyntää niitä sitten jossain. (Ite haaveilen jossain vaiheessa tekevän jos vaan mahdollisuus tulee tehdä, mustaa farkku/tekonahka/nahka mattoo)

   Poista

miau ♥