keskiviikko 29. tammikuuta 2014

WELODROM VINTAGE LEATHER JACKET

Oon kärvistellyt tekonahkarotseissa koko pienen elämäni ja olinkin myyty, kun Flemarin Welodromissa vastaan osui lähes täydellinen aitonahkainen yksilö. Kerran kävin aiemmin takkia vilkaisemassa ja toisen kerran en enää voinutkaan sitä enää jättää rekkiin roikkumaan. 89 euroa tuosta jämäkästä kaunokaisesta maksoin - plus oston yhteydessä sain kympin lahjakortin, tarroja ja avec-pääsylipun LeBonkiin. :--D Takki on juuri sopivan kokoinen, mitä nyt tekonahkalirujen jälkeen tuntee olonsa aika harteikkaaksi. Kesää odotellessa !

Jos ette ole vielä suht tuoreeseen Welodrom vintageputiikkiin tutustuneet, niin käykääpä pistäytymässä ! Laadukasta tavaraa on saatu haalittua kasaan, brändeistä mm. Chlóe, Ralph Lauren ja Yves Saint Laurent. Lisäksi putiikin omia lätsiä ja MDCH:n pipoja. Kaupasta löytyy molemmille sukupuolille, mutta hieman miesvoittoisemmin, mutta sehän on vain tervetulluttua naisvaltaisessa Helsingin vintagemaailmassa. Ompahan poikaystävillekin katseltavaa. 3/4 Stockers!in jäbistä pyörittää kauppaa ja muutaman kerran kaupassa on ollut akustisia vetoja bändeiltä. Itse kävin katsastamassa Divine Paisten, joiden taivaallista musisointia oli kuulemassa harmillisen harva.

Meinasin jo aiemmin julkaista tämän samaisen postauksen, mutta kuvien laatu alkoi ahdistamaan. Instagramissa pyöräytettynä kuvat alkoivat miellyttää silmää, liekkö syynä Instan rehellinen rakeisuus verrattuna kameralla otettuihin, hieman kehnoihin kuviin. Canonini objektiivit ovat vuosien varrella olleet kovilla, joten pian olisi päivityksen aika. Vinkkejä hyvistä / edullisista perusobjektiiveista otan vastaan !

vintage leather biker jacket - Welodrom clothes & lifestyle
top - Gina Tricot
denim shorts - 2nd hand DKNY jeans + DIY 
socks - American Apparel 

Photos from my instagram.

5 kommenttia:

miau ♥