sunnuntai 15. joulukuuta 2013

GALAXY KIMONONyt käyttäkäämme kymmenen sekuntia tälle erittäin taidokkaasti ja hyvällä maulla muokatulle kuvalle nauramiselle.


outfit from last weekend

Tutustuin juuri GIMPin ihmeelliseen maailmaan (hävettää myöntää, että Picasa on ollut tähän mennessä ainoa kaverini kuvia muokatessa) ja olin liian väsynyt treenaamisen jälkeen vaihtamaan tuota taustaa johonkin vähän fiksumpaan. Ehkäpä innostun enemmän asukuvailemaan sisälläkin, kun nyt osaan editoida turhat roinat kuvasta pois.

Oon aivan rakastunut tuohon Monkin galaksiaamutakkiin ♥ Tulee todellakin käytettyä arkena.

Mulla on ollut hyvin jouluisaa eloa nämä viime päivät. Torstaina vietettiin tyttöjen kanssa mehupikkujouluja torstaina, oon koristellut kotia ja Villen kanssa vietettiin oma jouluaatto melkein-jouluruuilla herkutellen ja leffoja katsellen. Harjoittelu opiskeluterveydenhuollossa ohi, huomenna viimeinen koulupäivä ja keskiviikkona matkaankin jo itää kohti, missä kuluukin joulu sekä uusi vuosi. Toivottavasti siellä on lunta

Feel free to laugh at my photo editing skillz :'D I started practicing GIMP and got too tired to change the background - now you'll have galaxy on galaxy.

1 kommentti:

miau ♥