sunnuntai 3. marraskuuta 2013

LITTLE INFORMATION

Hei muruset ! Tässä tulisi muutama ilmoitusluontoinen asia:

A) DIY-Showroom-sivustolta löytyy nykyisin minun ja Annin yhteinen tuunaamiseen ja tutoriaaleihin keskittyvä blogi. Annin sairaan siistejä juttuja on jo muutaman postauksen verran ! DIY-Showroom on vielä kehitteillä oleva itse tekemiseen keskittyvä sivusto, jonne sisältöä alkaa tulla enemmän kun saadaan itse homma käyntiin :--) Kannattaa käydä kurkkaamassa muidenkin sisällöntuottajien juttuja !

B) Kiitos teidän ihanaisten sain kunnian olla mukana Inspiration Blog Awardsin muotiblogi-kategoriassa. Luotto omaan pärjäämiseen ei ole suuri, mutta hauskaa olla mukana :--D

Voit käydä antamassa äänesi suosikkiblogillesi täälläOsallistumalla äänestykseen 10.11 mennessä voit voittaa liput Inspiration Blog Awards-juhlaan itsellesi ja avecillesi. Arvottavana on 5 kahden hengen lippupakettia. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Tilaisuudessa on 18 vuoden ikäraja.
Indiedays palkitsee Suomen blogimaailman tekijöitä lauantaina 16.11. Klaus K Living Roomissa järjestettävässä kutsuvierastilaisuudessa. Voittajat valitaan viidessä sarjassa: Muoti, Kauneus, Lifestyle, Sisustus ja Ruoka.

2 kommenttia:

  1. Tosi hyvännäköinen toi teidän diy -blogi! Kaunis olet kuvissa ja onnea pääsystä ehdolle tonne Inspiration Awardseihin, ansaitsen sen todella :) Itsekin olen ehdolla lifestyle -kategoriassa. Ehkä vielä tapaamme sen merkeissä :)

    VastaaPoista
  2. kiitos kovasti! samoin, ansaitset todella tuon ehdokkuuden :) toivottavasti törmätään gaalassa !

    VastaaPoista

miau ♥