torstai 24. lokakuuta 2013

VINTAGE VEST

Löysin viimeksi Kaivarin Kanuunassa pyörähtäessäni pörrötakista leikatun lämpöisen liivin talveksi. Takki on ollut pidempi eikä leikkelyn jälkeen kukaan ollut reunoja huolitellut, joten sain hetken aikaa puurtaa käsin ompelun parissa. Kevyen nahkatakin päälle tuo sopii mainiosti enkä ole viileämpinäkään päivinä joutunut hytisemään. Vitosen ostokseksi aika täydellinen hinta-laatusuhde ♥ 
sunglasses - H&M
scarf - Seppälä, 2nd hand
fur vest - vintage, 2nd hand
 leather jacket - H&M, 2nd hand
pants - American Apparel.
army boots - Dr. Martens, 2nd hand

Huomasin juuri postauksia taaksepäin selatessani, että ponnari on juminut aika pahasti mun päähän :--D En ole missään vaiheessa elämääni aikaisemmin ollut ponihäntä-tyttö, mutta takkutukan ja syystuulen yhdistelmä on pakottanut minut tähän käytännöllisimpään ratkaisuun. Kellään vinkkejä kuivan takkutukan elvytykseen?

6 kommenttia:

 1. Tangle teezer ja sellanen hiusöljyjuttu, niillä tämä takkupää selviää talven yli :-) Tuo liivi on kyllä superlämpösen näkönen ja näyttää niin hyvältä nahkatakin kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiusöljy ja öljysuihke on kyllä nyt todettu hyviksi ! Ehkä pitäisi vielä toi tangle teezer hankkia :--) tuo on miun lemppari <3

   Poista
 2. Tangle teezer hiusöljy ja leikkaus, ei muu tunnu auttavan :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mun oli pakko leikata taannoin pari vuotta sitten D: kauhulla muistelen kun varmaan 30cm katkeilevaa, rutikuivaa tukkaa lähti.

   Poista
 3. Ihanan matchy match noi aurinkolasit tässä asussa! Ja ponnari sopii sulle niin hyvin =)

  VastaaPoista

miau ♥