sunnuntai 1. syyskuuta 2013

LONG TIME NO SEE

Moi pitkästä aikaa. Mulla on ollut kuiva kausi bloggaamisen suhteen enkä ole siitä jaksanut hirveästi stressiä ottaa - ehkä taas tästä syysangstista toivuttuani jaksan alkaa päivittämään ahkerammin. VIHAAN SYKSYÄ. Tai ehkä en niinkään vuodenaikaa, mutta sen mukanaan tuomia asioita, kuten opparin tekoa, harjoittelustressiä, kylmää viimaa, pimeyttä ja isoja muutoksia. Ja sitä, että kesä on kauempana kuin ikinä.  

Onneksi syksyllä on kaikkia kivojakin juttuja, jotka saa unohtamaan arjen harmauden, mm. kirppistapahtumat. Eilen Siivouspäivänä löysin vaikka mitä lämmittävää syksykivaa vaatekaappiin, niitä pääsette näkemään myöhemmin. Tällaisissa vaatteissa hilppasin Peetan kanssa Unknown Cargon näyttelyssä perjantaina. Näyttelytilassa killuneet discopalloaivot olisivat olleet kiva lisä sisustukseen.
faux leather jacket - thrifted, H&M. crop top - Bikbok. disco pants - American Apparel. boots - Skopunkten. leather bag - 2nd hand.

15 kommenttia:

 1. Sun housut on kyllä tosi kivat :> Katselin joskus keväällä niitä American Apparellissa, mutta tajusin ettei ne kuitenkaan sopisi mulle ja en jaksanut edes sovitella :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no voi höh ! harmi ettet sovittanut, uskon et hyvin olisivat sopineet siullekin :--)

   Poista
 2. kiva kuulla susta pitkästä aikaa, tyylilyyli :---) mä oon muuten se tyyppi joka joskus ehkä viime keväänä kysyi sulta kannattaako hakea hoitsuksi vai terkkariksi, ja kappas kummaa alotin just terkkariopinnot metropoliassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aaaa, huippua :--)! onnittelut valinnasta! vaikka opintojen alussa musta tuntui, et ehkä sairaanhoitajan hommat on kiinnostavampia ja sairaalamaailma yleensäkin niin nyt kun on tullut vuorotyötä tehtyä olen todella tyytyväinen, että valmistun terkkariksi. toivottavasti viihdyt Metropoliassa, tuu moikka jos näät miut käytävällä :)

   Poista
 3. Yeah oot back! Joo syksy voi olla perseestä, mutta miusta elo-syys on aina jotenkin kiva, ku ei vielä sada vettä eikä ulkona oo ihan mustaa. Ja noi syksyn ikävät asiat voi ottaa iloisina haasteina (hehe), sit joskus nekin on voitettu ja kesä on täällä taas :---)

  you little charmer

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei sinäkin !! löysin siun uuden blogin, ihanaa <3 totta, voisin ottaa taas tän syksyn kasvun paikkana. ja elo- ja syyskuu on todellakin kauniita :)

   Poista
 4. <3

  syksykin on täynnä ihmeitä. mut mikä on oppari? opinnäytetyö ehkä? :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3

   ehkä mun pitäis vetää pääni pimeästä kolosta, jonka olen itse kaivanut. viime syksy Tukholmassa oli kyllä mahtava. ehkä voisin yrittää toteuttaa vastaavanlaisen Helsingissä ? oppari on joo opinnäytetyö :--) jolle meidän koulussa on valitettavasti jätetty liian vähän aikaa syksyn kolmen harjoittelun väliin :D

   Poista
 5. Hei tyttö!
  Teen raporttia Helsingin siivouspäivästä,
  ja tarvitsisin muutaman lauseen kävijöiltä fiiliksiä päivästä,
  irtoisko?! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. irtois ! mielelläni fiilistelen siivouspäivää lisää :)

   Poista
  2. jee! mahtia!
   laitoin gmailin sähköpostiin muutaman kysymyksen! :)

   Poista
 6. voi teitä ihania <3 piristi kovasti päivää nämä kommentit :)

  VastaaPoista
 7. Mut syksyhän tuo taas ihanat neuleet ja isot kaulahuivit ! Niitä ainakin mä odotan 8)
  Asu jälleen toimii sulla hyvin! Ja voih nuo kengät heart

  VastaaPoista

miau ♥