keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Löytöjä !

Vaikka en ole kesällä ehtinyt kiertää kirppareita kovinkaan ahkerasti, silti näillä muutamilla reissuilla on löytynyt vaikka mitä mahtavia juttuja ! Hapsufarkkutakki kuten myös neonvärinen mekko ovat tämän hetken lempparini ! Ebaysta tilasin kauan haaveilemani läskipohjatennarit, jotka saavat korvata Conversen Chuck Taylorit tällä kertaa. Ukulelen ostin jo kesän alussa ja olen kyllä aivan fiiliksissä soittimesta.
fringe jacket - 1 €, Kallion puisto kirppis. H&M Trend neon dress - 6 €, Kaivarin Kanuuna. platform sneakers - 35 € Ebay. ukulele - 25 €, DLX music.
Toivon, että mulle tulisi pian mahdollisuus käyttää tuota söpöä pompom-huiskia muistuttavaa mekkoa ! Hörhelöissään se on överityttömäinen, mutta jospa siitä saisi jotenkin khuulin.
H&M dress - 5 €, Kallion puistokirppis. pearl purse - 4 €, Kallion puistokirppis. pearl slippers - 4 €, Kallion puistokirppis.
H&M woolly jumper - 5 €, Kallion puistokirppis. denim shirt - 3 €, Kallion puistokirppis.
Olin vähän jo syksyfiiliksissä ostellessani nahkaa ja viininpunaista. Mulla on ollut visio nahkapalaapaidasta, mutta en vain ole löytänyt täydellistä yksilöä. Tuo alkaa olla aika lähellä, kun vain keksin keinon yhdistää sen jotenkin kivasti.
denim vest - 2 €, Torikirppis Joensuu. leather piece jumper - 1 €, Kallion puistokirppis.
Kiasman takapihalle evakkoon lähteneeltä Hietsun kirpparilta löysin tänään edullisesti villahapsumaton ja ison porontaljan. Koti kaipaa tosin fiksuja muutoksia ennen kuin niitä voi esille laittaa.

8 kommenttia:

 1. ihania löytöjä : ) kateus iski etenkin ton mekon kohdalla !

  VastaaPoista
 2. mistä tilasit noi platform sneakersit?!!

  -laura

  VastaaPoista
 3. oho siinä lukeekin ebay :DD

  VastaaPoista
 4. linkkaisitko silti sen sivun... :D
  - laura

  VastaaPoista
 5. Oi mitä ihania löytöjä. Ja ihan mahti toi ukulele!

  Käy kurkkaamassa meidän uusi blogi (:
  thosedizzydays.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Gorgeous dress.

  the-renaissance-of-inner-fashion.blogspot.com

  VastaaPoista

miau ♥