lauantai 1. kesäkuuta 2013

KESÄMUSAA ♥

Musiikki on aina ollut yksi elinehdoistani. Kesällä se tuntuu korostuvan entisestään viettäessäni paljon aikaa luurit korvilla. Ja muutenkin kesä on aina musiikillisestikin inspiroivempaa aikaa :--) Näitä biisejä fiilistelen parhaillaan junassa kahden tunnin päässä Helsingistä odottaen iltaa.

Say Lou Lou - Julian 
Bongasin biisin tänään YleX:n tehosoitosta ja rakastuin. Tätä voisi kuunnella kävellessä yksin kotiin kesäaamun valjetessa tai istuskellessa rantakalliolla. Mulla iskee tästä ihan mielettömän suuri tunnelatauspäälle.

Chet Faker - No Diggity
Löysin tämän makuuhuoneäänisen herran edellisiä neitoja fiittaamasta. No Diggity on kunnon kutubiisi.
Daft Punk feat Julian Casablancas - Instant Crush 
 Enpä meinannut tuntea Strokesin herraa tästä biisistä. Upea biisi kesähaikeiluun.
Sigur Rós - Ísjaki 
Uutta musaa yhdeltä rakkausbändeistäni. Islanti kuulostaa korvaan aina yhtä hyvältä ja kuulaus tarttuu kuuntelijaan. Koukkuun jäin.

Maya Jane Coles feat. Karin Park - Everything  
Olin aluksi ihan varma, et nyt on the Knifelta tullut jotain aivan uutta. Kyse on kuitenkin kovasta DJ-mimmistä, joka on tehnyt korvia hivelevän upean kappaleen yhdessä ruotsalaisen Karin Parkin kanssa.
Lana Del Rey - Blue Jeans
Kestosuosikki Lana toimii vielä kesälläkin eivätkä levyt tunnu kuluvan millään.

Naked and Famous -  Young Blood
Vakiokesäbiisini, joka kerta toisensa jälkeen on tuonut mulle vaparin Kerubin lauantaidiskoon. Toimii aina. Video kannattaa tsekata, jos kesäfiilis on hakusessa :) 

Lana Del Rey - Summertime Sadness
Lisää LanaaHarmittaa etten ostanut lippuja Hartwallin keikalle, vaikka niin moni onkin moittinut livelaulannan olevan surkeaa.
Daft Punk - Get Lucky
Tää biisi on mun kesäni ehdoton ykkönen ! Ensimmäistä kertaa kuultuani tämän luukutin puolentoista tunnin lenkillä ainoastaan tätä. Soitossa Get Lucky on päivittäin, varmasti koko kesän loppuun asti.

Sini Sabotage feat. VilleGalle - Levikset repee
Ja nyt biisi, jonka genreen kuuluville en yleensä lämpene. Mutta tälle en voinut mitään ! Biisi jakaa todella reippaasti mielipiteitä, mutta itse nostan hattua tälle naiselle, joka vetää suuren maailman tyyliin nöyristelemättä ja pilke silmäkulmassa. Todella tarttuva korvamato ja pakko myöntää, että Sinissä on tyyliä.
PMMP - Kesäkaverit 
Biisi, jonka toivoisi kertovan omasta tulevasta kesästä. Saa nähdä kuinka vuorotyö vaikuttaa näihin suunnitelmiin..
Girls - Lust for Life
Toinen biisi, jonka musavideo on erittäin toimiva kesäinspiraation hakemiseen. Muutenkin sellainen rallatus, josta ei voi tulla kuin hyvälle mielelle :---)

These songs are on my summer playlist right now. Especially Say Lou Lou, Daft Punk and Chet Faker have taken my heart.

6 kommenttia:

 1. Tosi hyviä biisejä oot valinnu, lähes kaikki löytyy myös mun soittolistalta :)

  VastaaPoista
 2. kuuntelet kyllä hämmentävän paljon samaa musiikkia ku minä :D ite rakastan kanssa palavasti koko daft punkin uutta levyä ja say lou louta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Daft Punkin uusin on kyllä aivan loistava ! samoin Say Lou Lou, haluan kuulla heiltä lisää !

   Poista
 3. oih, ois kantsinu mennä lanan keikalle, näin sen ite frankfurtissa ja livelaulannasta ei voinu sanoo mitään pahaa. aivan täydellistä <3

  VastaaPoista
 4. Tuolla Facessa on oma ryhmä kesämusan diggareille. Tais löytyä osoitteesta facebook.com/kesabiisit

  VastaaPoista

miau ♥