torstai 23. toukokuuta 2013

VOITA NIMI LISTALLE: 25.5. Constables @ Semifinal

Sähköpostit on nyt laitettu teille, ketkä saitte nimet listalle :--) 
Constablesin Bedroom Culture EP:n julkkareita juhlitaan lauantaina 25.5. Tavastian Semifinalissa. Neat Neat avaa illan, joten kaksi kovaa bändiä on kuultavana. Teidän (pääkaupunkiseutulaisten/täällä tuona viikonloppuna reissaavien) lukijoiden iloksi sain arvottavakseni kolme nimeä listalle :---) Leima sisältää myös pääsyn Tavastian lauantaidiskoon, jossa on soittamassa LCMDF:n tytöt levyjä.
Psssst typyt: 3/4 näistä söpöistä herroista on sinkkuja ;)
OSALLISTUMINEN:
 1. Kerro kommenttiboksiin mikä on suosikkibiisisi Constablesin Bedroom Culture EP:ltä ja miksi.
 2. Jätä kommenttisi mukana sähköpostiosoitteesi.

Pojat valitsee kommenttien perusteella kolme tyyppiä listalle lauantaina 25.5. ja ilmoitan voittajat sekä blogissa, että laitan viestiä sähköposteihinne klo 15:00 aikoihin :--)

7 kommenttia:

 1. Uijui jui! Kiinnostais, mutta pakenen viikonlopuksi Tampereelle :---(((( kerranki ku ois joku hyvä....

  VastaaPoista
 2. Osallistun! Suosikkini on biisi Run, koska se rullaa tosi nätisti eteenpäin ja kitara on mystinen. Mulla on muutenkin nyt sellanen fiilis että voisin karata. ;;;--) Hyvältä kuulostaa heii!

  VastaaPoista
 3. Osallistun! Mä kallistun varmaankin tuon Run-biisin puoleen, sillä heti kun biisiä aloin kuunnella tuli fiilis, että pakko päästä lenkille ja tuo on ehdottomasti mun soittolistalla seuraavalla lenkillä. Olisi mahtavaa kuulla livenä bändiä! :)

  tuija.jaatinen@outlook.com

  VastaaPoista
 4. Osallistun! Uudelta EP:ltä eniten kolahtaa In Circles -biisi, koska se on ehtaa Constablesia = vahva kitarariffi, tarttuva kertsi ja merkitykselliset sanoitukset. Olen nähnyt pojilta vaan yhden keikan Ankkuriklubilla, joten olisi kiva kuulla minkälaista lisäkokemusta keikkailuun on tullut ja kyllähän sitä tuon näkösiä poikia kehtaa myös katella hih :--))

  VastaaPoista
 5. Osallistun! Mun ehdoton lemppari on ylivoimaisesti Wear Me Out, koska siitä tulee mielen kesä, kaikkien lempparikesien hetket kun on juossu alasti mereen aamuyöllä tai fiilistelly elämää keskellä Helsinkiä. Tykkään ihan älyttömästi biisin "kierrosta" :D Ompas vaikeaa keksiä termi! Rakastan myös 1.00 alkavaa kohtaa, se tuntuu vaan kolahtavan sieluun! Silleen, kun musiikki vaan osuu ja jää. Tulipas deeppiä, mutta totta joka sana!
  Laura.ekh@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Osallistun! Mun ehdoton lemppari on ylivoimaisesti Wear Me Out, koska siitä tulee mielen kesä, kaikkien lempparikesien hetket kun on juossu alasti mereen aamuyöllä tai fiilistelly elämää keskellä Helsinkiä. Tykkään ihan älyttömästi biisin "kierrosta" :D Ompas vaikeaa keksiä termi! Rakastan myös 1.00 alkavaa kohtaa, se tuntuu vaan kolahtavan sieluun! Silleen, kun musiikki vaan osuu ja jää. Tulipas deeppiä, mutta totta joka sana!
  Laura.ekh@gmail.com

  VastaaPoista
 7. lempparini on in circles, koska sitä kuunnellessa alkaa tehdä mieli *****:D biisissä on hyvin vahva tunnelataus ja tykkään myös kitarariffeistä. Lyriikat on mieleenpainuvat myös. rakentavana palautteena sanoisin, että jotkut biisit voisivat toimia vähän vähemmällä kikkailulla, koska yksinkertainen on kaunista. toivottavasti nähdään keikalla ;)

  T: unelma säleikkö
  oldmonkey@suomi24.fi

  VastaaPoista

miau ♥