lauantai 13. huhtikuuta 2013

silk bomber

Tein eilen Hakaniemen Fidalla pikavisiitin ja löysin 12 eurolla viininpunaisen silkkibomberin. Pienet kadunmies-vibat siitä saa, mutta edes kyseisen värinvihaaja kotona ei pusakkaa teilannut. Kevättakkeja siis löytyy JEI !

Elämä viime viikkoina on ollut aikamoista paikasta toiseen juoksua ja viime aikoina on alkanutkin virta loppumaan. Reissaamisesn välissä on pitänyt vääntää opparia, istua liian pitkiä päiviä koulussa ja koittaa aikatauluttaa kavereiden mentäviä rakoja. Villen kanssa vietetään ekaa yhteistä viikonloppua kuuteen viikkoon. Mun alkuvuoteeni kuuluu mm. kaksi reissua Tukholmaan, kaksi Joensuuhun ja viime viikon pitkä viikonloppu Suvin luona Ranskassa sekä päivän pyörähdys Genevessä. Omaa sänkyä ja viikonloppuaamuina kahden tuhisevan miehekkeen vierestä heräämistä on ollut ikävä ♥
silk bomber - Fida 2nd hand store. disco pants - American Apparel. studded shoes - Urban Outfitters. studded head band - my sister's DIY. perspex bracelet - DIY.
JOENSUULAISET HOI ! Miun ja Annin kirppispöytä löytyy Valintakirppikseltä 17.4. asti paikalta 126 :--) Aika paljon tavaraa on kuulemma jo myyty, mutta käykääpä hakemassa loput !

6 kommenttia:

miau ♥