maanantai 15. huhtikuuta 2013

POOLA KATARYNA - LAGOON SS13

Niin kuin sanonta kuuluu, hyvää kannattaa odottaa. Hihkuin juuri ääneen läppärin ääressä huomattuani facebookista Poola Katarynan SS13 tulleen julkaistuksi. Paulan suunnittelemissa vaatteissa pidän siitä, että vaikka mallistot poikkeavat fiilikseltään ja värimaailmaltaan rajusti toisistaan (kuten AW12 synkkyys ja rock-henkisyys ja SS13 hempeys ja tyttömäisyys), silti niissä säilyy tunnistettavuus Poola Katarynaksi. Musta on ihanaa voida yllättyä jokaisen uuden malliston kohdalla, minkä vuoksi ehkä odotin ja jänskäsin suuresti, mitä tällä kertaa on luvassa. Odotukset lunastettiin jälleen - ja taidanpa miekin joutua lunastamaan muutaman kappaleen OVVN:ltä kesän ekojen palkkojen saavuttua.

The collection is inspired by sirens, mermaids and underwater world.


Tykästyin laskostettuihin paitoihin sekä trikoomekkojen ja hameiden solmukohtiin (millä muulla niitä kutsuisi?). Toppi, johon on leikattu pieniä sydämiä on ehdottomasti hankintalistalla. Kuin myös jommat kummat korvikset :--) Ja hahaa, tämän kesän printtiteeppari on niin ihanan symppis että ! Mitkä malliston kappaleet miellyttääpi teitä?

Viimeinen, ilmeisesti uniikkikappaleena tehty mekko on kauneinta mitä oon vähään aikaan nähnyt. Jo ilman makrameyksityiskohtaakin se olisi taivaallisen kaunis, mutta punokset tuovat siihen vielä ihanaa keskiaikaista linnanneito-fiilistä. Jos menen joskus naimisiin, niin taidan tietää keneltä mekon tilaan

Today I was so thrilled when I realized that the SS13 collection Lagoon from my favourite design label Poola Kataryna was finally launched. The Sweetheart top and Knot dress are ones of my favourites. Last dress is so amazing I would want to be married - and buried - wearing it.

12 kommenttia:

 1. SEKOSIN JUURI. MUN ON PAKKO SAADA NOI LINTUHOUSUT. YKSINKERTAISESTI PAKKO SAADA.

  Kivaa viikkoa sulle kaunis typy.
  terveisin cäpslok-henriikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, oot ihana :--D nuo lintupökät olis ihan siun näköset ! hyvää viikkoa sinullekin kaunokainen :)

   Poista
 2. Amazing collection!Looove the earrings with purple tassels!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. i think so too! those are so pretty <:

   Poista
 3. samat fiilikset kuin henriikalla ! TÄYDELLISET HOUSUT : D

  VastaaPoista
 4. Mäkin rakastuin tohon suloiseen toppiin! Näin sen livenä viime tiistaina OVVN:ssä ja se oli vielä ihanempi ku kuvissa :) Noissa fiiliskuvissa on ihanat värit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voin kuvitella, et se on supersöpö ! voidaan sit samispaitaisina talsia katuja :D

   Poista
 5. lintupökät ja massiiviset korvikset näyttää liiankin hyvältä!!!

  VastaaPoista

miau ♥