keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

täydellinen pusakka ja muita kirppisostoksia

Välillä muhun iskee täydellinen hiljentyminen ja välillä postauksia on jonoksi asti - tällä kertaa en oikein tiennyt mistä aloittaa. Kirppiksiä on tullut kierreltyä kovasti viime viikonloppuina. Brunssikirppiksellä myynti taisi olla menestyksekkäin kirppisreissu tähän mennessä, ei tarvinnut enää paljoa tavaraa raahata kotiin :) Oliko kuinka moni muu paikalla myymässä / menikö tavaraa kivasti? Ja mitä mieltä kanssa kirppistelijät olitte tapahtumasta? 

Tällaisia ostoksia olen tehnyt viimeaikoina:
perfect vintage jacket 15 € - Grape Station. 3D floral top - Ebay. shorts - 2nd hand  + DIY. necklace - H&M.
necklace 5 € - Mallikirppis @ Sandro.
scarf 4 € - Mallikirppis @ Sandro.
snake skin T-hirt 1 € - Brunssikirppis @ Adams
loose pants 3 € - Brunssikirppis @ Adams.
maxi dress 5 € - Vanhan kirppis.
Latest 2nd hand finds I have made.

8 kommenttia:

 1. Ihanan valoisia kuvia, kevättäkevättä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :--) kerrankin sisälle paistoi :P

   Poista
 2. That vintage jacket and maxi dress is really nice!!!:)

  VastaaPoista
 3. Kiva, että sait tavaraa menemään kirpparilla! Ostin sulta sen "nahka"liivin jos muistat ja huomasin, että oot ilmeisesti itse (tai joku muu) leikannut hihat pois. Täytynee huolitella nuo hihansuut, mutta muuten aika löytö. Huvitti kun sisko oli ostanut lähes samanlaisen H&M:stä 30 eurolla! Virnuilin vaan, että mä maksoin omastani kolme...
  Tapahtuma oli ideana tosi kiva, mutta toteutuksessa olisi hiomista ensi kertaa varten. Tilaa olisi saanut olla enemmän, samoin valaistusta. Mun mielestä klubit ja kirpparit voi pysyä kaukana toisistaan, mutta brunssi-idea oli kyllä tosi kiva! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, useammille sitä liiviä katsoville sanoinkin et ne hihat on leikattu pois miut en sit ostotilanteessa sulle hoksannut! Ite tykkäsin käyttää vähän rososempana, mut onneks saa huoliteltuun helposti :) valaistusta olis joo saanut olla enempi, mut muuten musta myyntipaikkana oli kiva - mitä nyt kuuma tuli :D

   Poista
 4. Voih tuo takki ja maksimekko! Etenkin kiinnostaa miltä tuo maksimekko sit näyttää päällä! Sen verran hyvännäköinen jo henkarissa 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se näyttää tosi hyvältä ;) laitan tänään asukuvaa siitä!

   Poista

miau ♥