perjantai 29. maaliskuuta 2013

DISCO PANTS

Vaatekaappia täydentämään kirppistyhjennyksen jälkeen olen saanut kaksi mahtavaa vaatekappaletta. Sukelluspukukangasmainen takki on H&M sample, jonka Anni oli löytänyt Joensuusta kirppikseltä. Ryhmäläisteni kanssa risteilyllä Tukholmassa ollessani maanantaina kävin kotiuttamassa American Apparelilta himoitsemani disco pantsit ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Harmikseni muistin vasta tänään, että Tukholmassa olisi ollut Götgatanilla toinen AA, sillä ostin kokoani isommat pöksyt, kun omaa kokoa ei ollut. Onneksi kintuista nuo ei kuulemma helposti lörähdä ja nappiahan saa aina siirrettyä. Kivaa pääsiäislomaa kaikille, itse vietän sen Joensuussa :)
 
COAT - H&M SAMPLE. PLEXIGLASS NECKLACE - H&M.

DISCO PANTS - AMERICAN APPAREL. 3D FLORAL JUMPER - EBAY.
COW PATTERNED SHOES - 2ND HAND.
 TWO FAVOURITES THAT I JUST BOUGHT: AMERICAN APPAREL DISCO PANTS + H&M COAT :))

10 kommenttia:

 1. I love the AA Disco Pants! And that coat is amazing!

  VastaaPoista
 2. Sulla on niin ihana tyyli! Kuolen! 8) :D

  www.modemanie-elena.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Ai että noi housut on päheet!!

  VastaaPoista
 4. ah noi on niin ihanat!! oot kaunis <3

  VastaaPoista
 5. onko teillä vielä tietoa milloin olisitte järjestemässä uudestaan samanlaista kirpparitapahtumaa kuin muutama viikko sitten? :) jäi harmittamaan kun en silloin ehtinyt varata pöytää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emilia, joka tapahtumaa organisoi, on tällä hetkellä reissaamassa mutta puhui kyllä, että ennen Hietsun aukeamista olisi vielä ainakin yksi kirppis suunnitteilla :) infoan täällä heti, kun tiedän asiasta !

   Poista

miau ♥