tiistai 5. maaliskuuta 2013

BRUNSSIKIRPPIS @ ADAMS 17.3.2013

Hoi kirppistelevät pääkaupunkiseutulaiset / keillä on liikaa tavaraa kaapeissa / ketkä rakastavat sunnuntaibrunsseja ! Parin viikon päästä Adamsissa järjestetään sunnuntaina 17.3. brunssikirppis, jota sain olla tapahtuman luojan, ihanan Emilian kanssa ideoimassa. Kirppikselle myydään parhaillaan pöytiä muihin kirppareihin verrattuna edulliseen hintaan 18 eurolla, joten kannattaa olla nopea ja varata pöytä pian pian :---) Myöskin kirppistelyaika on räätälöity kävijäystävällisemmäksi klo 11-17:00. Facebook-event tapahtumasta löytyy TÄÄLTÄ. Brunssia tarjoillaan DJ:n rytmittämänä klo 11-16:00. Nyt kaikki pöytiä varaamaan / kalentereihin kirjaamaan !
Dear fleamarket lovers in Helsinki: March 17th we're arranging brunch fleamarket at club Adams from 11AM-5PM. If you wanna rent own table for selling your stuff contact emilia.somero@helsinki.fi.

14 kommenttia:

 1. Kiitos vielä täällä pöydän varaamisesta meikäläiselle :-) !

  VastaaPoista
 2. kuulostaapa hyvältä! laitoinki just sähköpostia et varaisin pöydän ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee hienoa! Toivottavasti sait pöydän!

   Poista
 3. Ihanaa, tulen varmasti shoppailemaan! (:

  VastaaPoista
 4. helou hanna! muistin tossa, että opiskelet metropoliassa sairaanhoitajaksi tai terkkariksi, niin ajattelin tulla kysymään että kumpi noista se mahtoikaan olla ja miksi päädyit nimenomaan siihen? mun pitäisi pikkuhiljaa päättää kumman pistän haussa ykköseksi, ja yritän kysellä mahdollisimman monien kokemuksia (-: kiitos jos vastaat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielelläni vastaan! Opiskelen terkkariksi, siihen päädyin siksi, että saa kaksoistutkinnon (sh/th) ja pääsee suoraan ammattiin, jossa ei tarvii tehdä vuorotyötä. Terkkarin työ on myös aika itsenäistä. Itse meinaan tehdä sairaanhoitajana töitä aluksi, tulevana kesänä eka sijaisuus. Suoraan terkkariksi lukemisessa on myös se plussa, että opiskeluaika on vain puoli vuotta pidempi kun taas aikuisopiskelijana sairaanhoitajasta terkkariksi kestää vuosi. Itse en kokenut ennen terkkaripuolen opintoja niin vahvaa kutsumusta, sairaalamaailma kiinnosti enemmän. Nyt kun eka neuvolaharkka on edessä keväällä on myös into on lisääntynyt. Kumpaan tahansa päädyt valinta on hyvä :--) rahassa ei tule kylpemään, mutta töitä riittää ja kenttä on todella laaja.

   Poista
 5. gorgeous style, adoring your blog miss!
  would love to see you wearing casper&pearl one day!

  lots of love from the c&p girls,
  casper&pearl blog
  xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. thanks a lot :--) I'm gonna check your blog too !

   Poista
 6. Hanna moi. Hei mä en kyllä taida selviytyä huomenna kirppikselle, oon niin kipee vielä. Tyhmä juttu, olin niin odottanu sitä :) Olisin tullut Heidin kanssa myymään, mutta ymmärsin ettei hänellä ole niin paljoa vaatteita että haluaisi yksin ottaa pöytää. Apua, mitäs nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään, älä huoli! Kyllä se paikka saadaan täytettyä ! Koitat nyt vain parannella itses, kyl varmaan tulee vielä uusia Adamsin kirppareita :)

   Poista

miau ♥