lauantai 9. helmikuuta 2013

DIP IT

Nappasin tänään alesta Isadoran hiusmascaran. Pienoinen hetki meni sutiessa väriä latvoihin ja mascara loppui ennen kuin sain väriä kaikkialle. Seuraavaksi voisin kokeilla Colorbugia, jos olisi vähän riittoisampi. Kivaa lauantaita kaikille, itse suuntaan pian kaverin synttäreille :--)
I bought Isadora's hairmascara today from sale. Too bad one wasn't enough for my hair :D

30 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Voi kiitos Ella, samaa ajattelen sinusta :)

   Poista
 2. AaaaAAAAAa no sulle sopii nii kuin..en keksi ees. nenä päähän? nyrkki silmään? ei, viel paremmin. näytät ihanalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D kiitti, hieman harmittaa ettei saa omaan tukkaan värjättyä tuolleen.

   Poista
 3. ostin ite kans eilen anttilasta isadoran hiusmaskaroita!!! ostin kaikkia värejä mitä anttilassa oli ihan vaan sen takia että ne oli 2 euroa kappale :P :D:Ddd kannattaa käydä kattomassa jos tykkäsit tosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiitti vinkistä :)! Pitää käydäkin tsekkaa, jos siel viel huomen olis!

   Poista
 4. En kyllä suosittele sitä colourbugua ollenkaan.. Tilasin kalliiseen hintaan ihan innoissani ja sain kyllä pettyä pahasti: Sitä värjäävää ainetta olikin vaan sellanen korkeintaan 3mm kerros siinä puolipallon lättänällä pinnalla, ja se kului melkein kokonaan yhteen kertaan mun pitkässä tukassa. Toinen iso miinus on se, että vaikka kuinka yritin kiinnitellä sitä muotoilutuotteilla se jäi vaatteisiin, käsiin ja kaikkeen mihin hiukset ikinä osukaan - kiinni :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos vinkistä! Paketista päätellen vois kuvitella, et se olis tosi riittävää :o tuossa mascarassa oli se hyvä puoli, etten huomannu sen tarttuvan mihinkään - ei ees tyynystä löytyny nukkumisen jälkeen pinkkejä läiskiä. Ja pesussa lähti tosi helposti :)

   Poista
 5. Joo mäkin kuvittelin että se koko pallero ois ollu sitä tuotetta mutta ehei! D: Ja täytyykin käydä ostamassa omani pois tota maskaraa jos se kerran toimii noin hyvin, ja on alessakin :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyppä nappaa :)! Mutta tosiaankaa tuo ei oo riittoisammasta päästä, riittää yhteen kertaan. Ja niinku alemmassa kommentissa That turnip sanoikin, se ei haise kovin hyvälle :D

   Poista
 6. Heis, en kyllä itse suosittele Isadoran Hiusmaskaraa. Mun kokemuksella tuote loppuu kans joo tosi nopeasti, maskarasutiminen on työlästä, pikku harjas on tukkaa täynnä samantien ja pisteenä iin päälle kyseinen tuote tuoksuu suoraan sanoen kissan pyllynreiälle. Väri hiipuu huomattavasti jo yhden päivän aikana.

  Muuten tuo väri näyttää kyllä oikein hyvältä sun pitkissä hiuksissa <3 En ole varma mutta Lorealilta pitäisi kans löytyä joku Colourbugia vastaava tuote??

  http://thatturnip.blogspot.de/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, se kyllä haisee ihan kamalalle :D itse peitin hajuvedellä ja muilla hiustököteillä sitä katkua. Ja myös värin sutiminen oli tosi rasittavaa, samat onkelmat oli miullakin. Mut iha ok aletuotteeksi! En oo kuullutkaan lorealin colorbugista :o kiitti vinkistä :)

   Poista
 7. OMG MITEN TAIVAALLISTA! Sä oot ihan taikaa nainen!

  VastaaPoista
 8. Alright eli tarkistin asian ja mainitsemani tuote on nimeltään L'oreal Préférence Soft Rosé. Samaa sarjaa löytyy myös Lilac ja Peach, väri on hoitoaineen muodossa ja 3 pesun jälkeen poissa. En tiedä mitä maksaa Suomessa, mutta täältä Saksasta löysin kyseisen 6-7e hintaan ja tuubista pitäisi riittää pariinkin värjäyskertaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aa joo kyl mie tuosta oon kuullu :) mut musta tuntuu ettei se tarttuis niin tummiin latvoihin ku miulla :( vaik vois kokeilla !

   Poista
 9. Voi oot upee! tulee ihan mieleen Lana Del Rey :)

  VastaaPoista

miau ♥