torstai 21. helmikuuta 2013

biker vest

Kaivarin Kanuunasta löytyi tänään täydellinen, nahkatakista leikattu bikerliivi viidella eurolla. VIIDELLÄ. Reilu koko tuo mulle mieleen Acnen bikerit, mikä miellyttää kovasti.
biker vest - 5 €, Kaivarin Kanuuna. turtle neck + shorts - 2nd hand. boots - Skopunkten.

Today I found biker vest from second hand store fro only five euros. FIVE! Awesome :---)

14 kommenttia:

 1. Hieno on! Munkin bikerliivi on sellasta boyfriend-mallia, koska se on tosiaan alunperin miesten puolelta ostettu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Miesten malliset on kyllä käytettävyydeltään mukavampia, mulla menee niska kipeeks naisten liiveissä :D

   Poista
 2. Aika mahtava löytö! Ite haaveilen valkosesta liivistä, musta kun löytyy jo rekistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! itse omistin jo valkoisen, niin tää musta tuli kuin tilauksesta:)

   Poista
 3. Stunning vest. Great find.
  http://halielandry.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Tosi ihana asu, mahtava löytö! Mä olen niin ihastunut biker-liiveihin, musta biker on ollut kovassa käytössä ja nyt houkuttaisi ostaa valkoinen, niitä näkyi monessa kaupassa Lontoossa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, meitä naisia on monia, ketkä haluaa molemmat kun näitä kommentteja lukee :D valkoinen on kyl kiva, mut ei kyl pysy helposti valkoisena :/ omaani oon saanu sinisiä raitoja!

   Poista
 5. Ohoijjj mikä löytö! Itse en aiemmin biker-takeille ole juurikaan lämmennyt, mutta nyt mystisesti kevään korvilla biker- ja bomber-takit ovat alkaneet houkutella haha

  Osaatko suositella Helsingin seudulta muitakin hyviä kirpputoreja? Sellaisia, joissa hinnat eivät liidä Fida ja UFF-sfääreissä. :)

  Oot söpö !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun vähääkään aurinko pilkahtaa niin mullekin iskee kevättakkifiilistelyt :D hmm, Kaivarin Kanuuna Eirassa on hyvä, sit Dom Manskulla on kans ihan jees. Valtterin lähdettyä tuntuu et Helsingin kirppisskene köyhtyi hurjasti :( en oo käynyt Vanhan sunnuntai kirppiksellä tai jää hallilla, mut niissä pitäis päästä käymään! Keravalla on kuulemma huisi kirppistarjonta, itse en oo siellä saakka käynyt mut vissiin halvalla löytyy paljon hyvää tavaraa ja kirppareita on monta :)

   Poista
  2. Jehh, kiitos vastauksista! Ulkopaikkakuntalaisena on kiva päästä talvilomaillessa turisteillessa kirppishaahuilemaan :))) Pitääpä painaa tuo aarreaitta-Keravakin mieleen, jos sielläkin tulisi harrastettua maakuntamatkailua jossakin vaiheessa !

   Poista
 6. toi liivi on to die for ja asu on myös kiva :D

  VastaaPoista

miau ♥