sunnuntai 20. tammikuuta 2013

takkeja, takkeja

Musta on tän syksyn ja talven aikana kehkeytynyt takkinainen henkeen ja vereen. Aiempina talvina oon tarponut talvet muutamissa eri vaihtoehdoissa, riippuen siitä onko ollut tulipalopakkaset vai suvikeli. Tylsien takkien alta on löytynyt mitä epäkäytännöllisimpiä pukeutumisratkaisuja, joilla yritin saada asuun potkua. Nyt puolestaan voin pitäytyä hyväksihavaitsemassani poolo-pillifarkut-combossa ilman, että peilikuva kyllästyttää. Uusin ostokseni löytyi Bikbokin alerekistä 29,90 euron hintaan. Kahdenkympin lahjakortin jälkeen takille ei jäänyt hintaa nimeksikään :---) Takit eivät olleet kuulemma menneet Kuopiossa kaupaksi, onnekseni ne oli lähetetty Itikseen. Tukholmassa joka toisella neidolla oli löysä munanmuotoinen takki, Niken lenkkarit ja tiukat pillit - luultavasti ensitalvena tyyli rantautuu vahvemmin tällekin puolelle merta.
perfect coat - 29,90€ Bikbok.

16 kommenttia:

 1. eiikä tahdon tollasen takin kans <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy itiksestä kattoo, niitä oli viel monta :))!

   Poista
 2. oh, ihana! itekki sorruin alennusmyynneissä kahen takin ostoon, hups.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Takkeja ei voi olla liikaa :--)

   Poista
 3. Viime syksynä Tukholmassa vieraillessani valloillaan oli sama ilmiö - munatakit, (juoksu)lenkkarit ja pillifarkut. Miten se voi näyttääkin lätäkön toisella puolella niin hyvältä!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Jos lähtisin vetelemään nudemekeissä, ponnari löysästi niskassa lenkkareissani tuon takin kanssa niin oivoi :D jokin siinä ruotsin juomavedessä on !

   Poista
 4. IHANA. Sun blogissa näkyneet takit herättää kyllä muutenkin aika paljon kateutta, huolisin aika montakin! Mustakin on tullu tänä talvena kamala takkihamstraaja, mut eipähän ainakaan tartte kyllästyä mihinkään pariin vaihtoehtoon. :---)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :--) vielä tähän mennessä ei onneks mikään niistä oo tuntunu hutiostokselle, toivottavasti ei sullakaan!

   Poista
 5. Erääsä kirjassa kuvailtiin suomalaista nuorisomuotia "Katso miten ruotsalaiset nuoret pukeutuvat, suomalaiset nuoret pukeutuvat samoin, mutta 5 vuotta myöhässä" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. True! Jostain toisaalta olen kuullut et ruotsalaiset imee ja omaksuu maailman nopeiten uudet trendit!

   Poista
 6. voi miten kiva takki! itse oon vaan pelkkä kenkähamstraaja :D

  VastaaPoista

miau ♥