sunnuntai 13. tammikuuta 2013

BOMBER

Tehtiin lauantai-aamupäivän retki Annin ja Helmin kanssa Vantaan Lanttilaan [Ikea-bussilla kun pääsi niin kätevästi >:)] tsekkaamaan uusin kirppistulokas. Pettymys valikoimaan oli pienoinen, mutta on täysin ymmärrettävää, että valtateiden varrella sijaitsevalle kirppiksille tavaroitaan pääsee viemään vain autolliset = useimmiten ne perheelliset. Viimeisiltä riveiltä löysin kuitenkin kauan etsimäni bombertakin, hieman kevyemmän version perinteisestä. Anni kihisi vuorostaan kateudesta, vaikka omistaakin vielä siistimmän vastaavan. Tämä takki on kyllä niin vilpoisa, että saan odottaa plussakelejä, jotta tuon kanssa bikerinkaan kanssa tarkenen. Tulis jo kevät.
 seamed bomber, 5 € - H&M, 2nd hand from Lanttila fleamarket. H&M biker + turtle neck jumper + Cheap Monday jeans + belt - 2nd hand. boots - Skopunkten. necklace - H&M.

Third of my coat finds of the weekend was H&M's seamed bomber jacket. It's much more lighter than genuine bomber jackets and like it that way. Correction: I LOVE IT.

14 kommenttia:

 1. Ihana tikkitakki. Sulla on kyllä kadehdittava takkivalikoima!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hehee, oon kyllä onnistunut kerryttämään :D kiitos !

   Poista
 2. minusta tuntuu, että näin vielä tällä viikolla henkkamaukan alerekissä tuollasia just samanlaisia, hassua jos jo kirpparillekin päätynyt samanmoinen :D mutta tosi hyvältä näyttää! ja kivalta näyttää myös tuo hiusten paidan alle laittaminen, vaikka se varmaan onkin käytännön syistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siskokin sanoi, että se olis nähnyt noita ihan vähän aikaa sitten henkassa - hyvä ettei miun silmiin osunut siellä vaan kirppispöydässä :-D ja kiitos paljon ! joskus käytännöllinenkin näyttää kivalle <:

   Poista
 3. hieno rotsi! ja toi näyttää kans hyvältä ku hiukset on tollee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti paljon paljon ! tykkäilen kyllä hurjasti :)

   Poista
 4. oi miten ihana takki ! ostasin ehdottomasti itekin tommosen jos eteen sattus : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ! toivottavasti eteen osuu, kuulemma noita vielä alerekeissä roikkuu jossain päin Suomea :)

   Poista
 5. hieno takki, näytät aina niin hyvältä! :-)
  pitäis ittekki käydä kattomassa se uus kirppis, en vaan millään jaksais raahautua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos Noora ! se on kyllä aika matkan takana ja jos sieltä ei mitään olis löytynytkään, niin olis harmittanut :|

   Poista
 6. hyvä ettei sit ihan turha reissu ollut, nimittäin kyllä tollasen takin eteen pienen matkan voikin nähdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. onneks löytyi, olis ollut muuten aika tylsää :D

   Poista
 7. Hei, oletko ikinä kuullut näyttäväs laulaja Kimbralta? Itselle tuli ainakin heti mieleen =) tässä esimerkki: http://3.bp.blogspot.com/-yo68pIbEzug/Tu2P22gEcBI/AAAAAAAADIg/Sqz7XwvWRpE/s1600/kimbra3.jpg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en oo kyllä koskaan aiemmin :--D otan kehuna, kiitos !

   Poista

miau ♥