sunnuntai 6. tammikuuta 2013

060113

Voiko joku kertoa, miten pitkää tukkaa kuuluu pitää talvitakkien ja kaulahuivien kanssa? Tulin eilen takaisin Helsinkiin, tänään käytiin Villen kanssa syömässä etukäteissynttäribrunssi Pacificossa (tai ehkä ennemmin juhlistamassa sitä, että olen vielä 22) ja muuten ollaankin löhöilty päivä. Yön jälkeen on pitkästä aikaa ollut levännyt olo. Väinökin palasi kotiin pitkältä idän lomalta eikä ole vielä ainakaan kapinoinut pahemmin :--)
Could someone tell me how to do my hair with wintercoat and fluffy scarf  ? That doesn't work :D

16 kommenttia:

 1. en kestä tota sun tukkaa, ihan täydellinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. talvella hermoja raastava takkupesä vain. mutta kiitos neiti :)

   Poista
 2. Sama tukkaongelma täällä! Vihaan talveen kun niskatukassa on aina hirveet takut kaikkien huivien takia. En ole keksinyt muuta ratkaisua kuin pitää hiuksia nutturalla :D

  Haluun tulla kattoo Väinöö joku kerta! :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siun nutturat kyllä toimii aina ! oon vaan aina ihan kauhuissaan, et siun pää jäätyy :D tuut ehdottomasti visiitille pian :)

   Poista
 3. tästä kuvasta tuli mieleen, että munkin tarvii varmaan kaivaa mun karvahäntä kaapin pohjalta ja laittaa se taas pitkästä aikaa laukkuun roikkumaan :)

  VastaaPoista
 4. On kyllä aivan uskomaton tukka teikäläisellä!<3 Itsekin taistelen tuon tukkaongelman kanssa.. Jos hiukset laittaa jotenkin sivuille niin takaa näyttää kaljulta. HÖH.

  Ja voi, minäkin etsin karvahäntäni! Itseasiassa ikävöinkin sitä tässä yksi päivä, mutta unohdin hakea sen..:-) joten kiitos muistutuksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. miekään en tykkää laittaa tukkaa kiinni mitenkään, yleensä vaan heitän sen toiselle olalle :) hienoa, et kuva toimi muistutuksena !

   Poista
 5. Olen seurannut blogiasi ja pidän lukemastani; ole ystävällinen ja tutustu vuorostasi ylläpitämääni blogiin - ehkä voimme seurata toistemme blogeja? Osallistu samalla kilpailuumme ja voita trendikäs digidi rannekoru.
  http://shopista-fi.blogspot.fi/2013/01/voita-digidi-rannekoru.html

  VastaaPoista
 6. Mullahan ei koskaan ole ollut pitkää tukkaa ja metrikutrit näyttää ihanilta, mutta voisko ne sujauttaa sinne kaulaliinan alle piiloon? ^^'

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sitä oon käyttänyt ratkaisuna, mutta se saa miun niskan aivan rastoille :D

   Poista
 7. Täällä painitaan saman ongelman kanssa toisinaan, mutta oon kyllä todennu että oikeestaan huivin sisällä on parempi. Tosin mun hiukset on vaan hartioille. Se on mun kohdalla vaan tosi urpon näkönen jos nostan nää tasapitkät hiukset jumbohuivin päälle :'D Sulla on niin pitkät että voih kun osaisin auttaa enemmän kuin kertomalla vain itsestäni:-D

  http://meanwhileintre.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha joo tiiän sen harjakattoefektin :D pitkissä hiuksissakin se helposti käy. huivin sisällä kun sais pysymään takuitta !

   Poista
 8. tukka nutturalla, tai sitten sinne kaulaliinan ja takin alle piiloon (tosin sillon tuloksena kamalan takkunen tukka. Omana ongelmana on se että tukka sähköstyy kun se on auki. Siitä tulee vähän pakko-kiinni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. äääh, sähköinen talvitukka on kyllä kurja :|

   Poista

miau ♥