keskiviikko 5. joulukuuta 2012

worth to visit in Helsinki - OVVN

On tullut esiteltyä lempparikauppoja Tukholmasta, mutta ei pidä unohtaa koti-Helsinkiä. Kävin eilen pyörähtämässä pitkästä aikaa yhdestä näistä:
=

OVVN on nuorten helsinkiläisten suunnittelijoiden kollektiivinen kauppa, joka myy vaatteita ja asusteita kymmeneltä eri merkiltä. Muistan käyneeni kaupassa ensimmäistä kertaa vuosia sitten Helsingin reissuillani, jolloin kauppa tunnettiin vielä Hundparkina. Kauppaan minua sittemmin on vetäneet ihastus suomalaiseen suunnitteluun ja OVVN:n mielettömän upeat tilat. Joka kerta tummaa puulankkulattiaa pitkin kävellessä tulee fiilis, että olisi kävelemässä laiturilla rantasaunalle.
Poola Kataryna merkin äiti, Paula, oli kaupalla häärimässä. Avokätisesti hän antoi minulle lahjakassin mukaan, jonka sisällön tulette näkemään myöhemmin - myös lukijoille on luvassa jotain kivaa ;---)
Poola Katarynalta esillä oli mm. näitä tuotteita. Tuo kultainen statement-kaulakoru olisi mieletön ! Enkä voi olla rakastamatta tuota lepakkopaitaa ♥ Joissain myyjäisissä random mummeli oli kuulemma tullut kovaan ääneen kauhistelemaan lepistä Paula-paran kyyristellessä kojun takana :---D

Jatulin korut olivat karkkia silmille !
OVVN koristautuu pian jouluun ja kauppa tulee olemaan entistä somempi ! Muutamat joululahjaideat tuolta jo bongasin ja pitääkin poiketa kauppaan pian uudemman kerran :)

Ovvn is a Helsinki based shop for clothes and accessories. Ovvn Independent Helsinki Collective consists of ten labels, by young, local and independent designers. The collective and the shop used to be called Hundpark, but the group decided to change the name with the looks of the shop after years of being relocated from it's origin. The fabulous new interior of OVVN is designed by Motto Wasabi. (www.ovvn.net)

10 kommenttia:

 1. minkälaiset hinnat tuolla on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. riippuu vähän merkistä ja ostettavasta asiasta ! löytyy miun mielestä kyllä tosi kohtuuhintaisia juttuja :) mut tottakai design maksaa enemmän mitä ketjuliikkeiden vastaavat, mutta kun alkaa miettiä tuotantoketjua voi olla onnellinen siitä mistä maksaa.

   Poista
 2. yks mun lempparikauppoja myös, tuli punavuoressa asuessa käytyä usein mut nyt harvemmin :( beeffissähän alkaa 7pv joulumarkkinat, täytyy pyörähtää siellä ja sitten samalla ovvn;ssa! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. käy ihmeessä :)) mua harmittaa, kun missaan Beefin joulumarkkinat :/ kivaa olis ollut siellä pyörähtää !

   Poista
 3. oo oon niin ilonen sun puolesta, että sulla on mahdollisuus tehdä yhteistyötä suomalaisen designin piirissä! :> ihan mielettömän upea juttu! odotan innolla mitä sait mukaasi poola katarynalta !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitoksia Paula :---) <3 on kyllä kivaa, että pääsee tekemään yhteistyötä tahojen kanssa, joita oikeasti arvostaa :)

   Poista
 4. ihastuin kans kyseisen merkin tuotteisiin design district marketis vanhal ylioppilastalol :)

  VastaaPoista
 5. Moikka! Hei onko nuo ihanat korvikset(?) neljännessä kuvassa myös Poola Katarynan? En löytänyt nettisivuilta kuvaa. Tiedätkö onko niitä mahdollista tilata netin kautta jostain? Kiitos vastauksestasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. on ne ! varmasti jos laitat sähköpostia, niin uskon, että Paula postittaa sinulle nuo korvikset, jos niitä OVVN:ltä löytyy :)

   Poista

miau ♥