perjantai 9. marraskuuta 2012

long time no see

Mulla on takana mahtava viikonloppu ihanien ihmisten kanssa, raskaita harkkapäiviä ja liian vähän unta. Aina, kun lähden sairaalalle on pimeää ja kun tulen harkasta on pimeää. Eipä ole siis hirveemmin kiinnostanut blogia päivittää. Mulle on alkanut iskeä pieni pakokauhu, kun lähtö lähestyy. Täällä olen ollut irrallaan perusarjesta ja perushuolista, on ollut riittävästi omaa aikaa, mutta en siltikään ole tuntenut kertaakaan olevani yksinäinen. Aina on ollut kivoja ihmisiä joille voi soittaa, jos haluaa esim. sunnuntaikävelylle. Vaikka toki arki rullaakin viideltä ylös-harkkaan-(salille)-kotiin-nukkumaan-rytmillä, niin täällä vietettynä aikana oon päässyt kiinni siihen spontauniuteen ja huolettomuuteen, minkä omasin nuorempana. Ja oppinut olemaan itsenäisempi, huomannut, että pärjään, vaikka ympärillä ei olisikaan ydinihmisiä. Ehkä se on uutuuden viehätystäkin, etten kävele täällä laput silmillä. Vaikka rakkaat ihmiset odottaakin Suomen kamaralla, kivutta en tule lähtemään täältä.
cardigan + pleated skirt + belt + clutch + bracelet - 2nd hand. boots - Skopunkten.

Eilen olin ihan varma, että tuun sairaaksi, kun puoli viideltä heräsin vilun väristyksiin ja lihaskipuihin, joita jatkui koko päivän. Tänään oon ollut harkasta poissa toipilaana ja olo onkin jo parempi. Illalla mennään porukalla Maëllen luo syömään tortilloja, viettämään Aaronin vikaa iltaa ennen kuin se lentää Italian kautta Kaliforniaan ja pyörähdetään ehkä taasen Marie Laveaussa. Viimelauantaisen perusteella miun muutamat vain ja aikaisin kotiin-linja on aika heikko - päädyttiin jatkoille hengaamaan porukalla Söderin kattojen ylle remontissa olevaan kämppään, jota remppamiehet käyttää taukotilana. Oi niitä maisemia. Huomenna tulee Eppu kyläilemään kolmeksi päiväksi, jatkuisipa tää sama aurinko viikonlopun yli :)

19 kommenttia:

 1. ei sitä aina tartte päivitellä ! ihan ymmärrettävää :-)
  ps. vautsi mikä leidi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos ymmärryksestä ja kauniista sanoista :---)

   Poista
 2. Voi ei et saa lähteä!! Tule mun ja Annan (sisko anna) kaa ens vkl juhlimaan!! :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. byyhyyyy :---( voisin tulla ! mun kaveri Suvi on sillon täällä, tulee pe-iltana joten varmaan la olis parempi :) kivaa !

   Poista
 3. Ihanalta näyttää tukka jotenkin. Yleensäkin näyttää, mutta näissä jotenkin erityisen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ! se on tummunut aika paljon kesästä mut tykkään :) kuulin, et oot tulossa Tukholmaan, Juho kyseli multa jo kirppisvinkkei :D

   Poista
 4. Sun postaukset on kyl odottamiseen arvosii! (:
  Jälleen ihan mieletön asu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos paljon :---) kivaa, ettei tullu pettymys !

   Poista
 5. GREEEEAT! Ollaan yhteyksissä ens viikonlopusta :) Mä tilasin just Fionalta koruja, jos haluat jtn niin sano vain mulle! Fiona tekee niitä tilauksia aina välillä itselleen :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. okei kivaa tietää :---) polttelis kovasti se ihana kaulakoru !

   Poista
 6. ihana nainen! <3 ja huippua, että tuut takaisin.

  VastaaPoista
 7. Ihana outfit! oot tosi nätti :) Käy ihmeessä tsekkaa: jthefeeling.blogspot.com

  VastaaPoista
 8. Ihana teksti, suloinen asu, kauniit hiukset ja hämmentävän ihastuttava kokonaisuus. <3

  VastaaPoista

miau ♥