perjantai 30. marraskuuta 2012

BIKBOK - Launch party

Heei. (Eipä ole ennen ollut yhtä suuria hankaluuksia aloittaa postausta.) Pieni sopeutumisprosessi on täällä meneillään. Fiilikset ovat menneet kuluneiden päivien aikana vuoristorataa, välillä itkettää, välillä ketuttaa, välillä naurattaa, mutta jospa se tästä iloksi muuttuu. Ihanaa on ollut tavata rakkaita ihmisiä ja oonkin ehtinyt näkemään ennätysmäärän kavereita neljässä päivässä. Tänään Roosa-rakkaani kanssa tehtiin omenakaurapaistosta ja terapioitiin toisiamme. Illasta suuntasin Emilian kanssa Bikbokin kevätnäytökseen Adamsiin. Sitä ennen pistäydyttiin Liberty or Deathissä vaihtamassa kuulumisia, jossa soitettiin harvinaisen hyvää musiikkia ! = Tony Bennetiä ja Sinatraa :---)
Bikbokin partyissä näkyi hurjasti tuttuja naamoja, hauskaa oli tavata seuraamiaan bloggaajia ensimmäistä kertaa naamatusten :)) Suad Khalifa esiintyi ennen näytöstä. Neidolla oli niin kaunis, liukuvätjätty tukka, että houkuttaa itseäkin ostaa se Colorbug.
Bikbokin kevätmallistossa ei sinänsä ollut mitään uutta ja mullistavaa. Mallistossa näkyi joka kesänä toimivia elementtejä - farkkua, inkkarikuviota, maastonvihreää, niittejä ja lyhyitä lahkeita. Tykkäsin !
Mariannan suunnittelemista yksilöistä tämä mekko oli lemppari !
Kuvankaunis Emilia
Ja Peeta !! Törmättiin ihan sattumalta lähtöä tehdessä ja tämä typykkä sai vakuuteltua, että oli hyvä idea jäädä vielä hetkeksi :--D
Kivat bileet hyvillä tarjoiluilla ja lahjakortilla lämmitti mieltä kovasti ! Onko muualle päin Suomea iskenyt talvi rytinällä :---D?

4 kommenttia:

miau ♥