lauantai 6. lokakuuta 2012

lördag

Sisko ja mama viimein täällä ♥Alle viiden tunnin yöunien jälkeen Annin ja äidin vastaanottaminen Tukholmaan oli aamulla hieman kankeaa, mutta päivä sujui pikkuväsykiukkuja lukuunottamatta mainiosti. Sattui hyvä tuuri, sillä Solnassa on tänä viikonloppuna Megaloppis, joka on tähän mennessä ollut ainoa Valtteria vastaava vastaantullut kirppis. Löysin tuon valkoisen hamosen sieltä ja pari muuta kivaa juttua :----)
H&M leather jacket + midi skirt + Gloria Ortiz bag + tube scarf - 2nd hand. Jack Daniel's t-shirt + belt - Anni's. boots - Skopunkten. woolly hat - Indian Summer Vintage. 
Pikkuinen siskoni kimalteli taas. Beyond Retron paljettiosasto oli taas kova sana, vaikkakaan mitään ei mukaan tarttunut. Luvassa paljon paljon kuvia viikonlopulta, sekä jossain vaiheessa myös Laura K:n muuttajaisbileistä :--)

24 kommenttia:

 1. Ahhh, Suomen ihanimmat siskokset :)

  VastaaPoista
 2. Hei mistä tollasia Jack Daniels paitoja saa? Varmaan kirppikseltä? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. varmaan kirppikseltä joo ja sit jostainn printti T-paita-nettisivuilta :)

   Poista
 3. Very cool look. Gorgeous skirt.
  http://halielandry.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. On niin kivoja kuvia taas!

  Onko sun mielestä eroa suomalaisten ja ruotsalaisten pukeutumisella? Useinhan sanotaan että ruotsalaiset ovat "massatrendikkäitä" ja suomalaiset omaperäisempiä? Itse käyn yleensä vaan päiväretkillä rannan tois´puolen, joten en tiedä sitten jääkö näkemys aika suppeaksi, kun istuskelee vaan siellä turistialueilla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti paljon ! kyllä musta tuntuu, että keskimäärin ruotsalaiset on "tyylikkäämpiä", kun katsotaan koko kansaa, mutta suurinosa lokeroituu pitkälti samaan kastiin. omaperäisiäkin löytyy, mutta kyllä silti musta tuntuu, että Suomesta löytyy persoonallisemmat pukeutujat :--) täällä näkee selvemmin, mikä on muodissa. Tukholmassa ehkä enemmän vingutellaan Visaa ja käytetään merkkivaatteita. Suomessa puolestaan osataan paremmin yhdistellä hintavampaa ja halpaa, täältä Tukholmasta ei todellakaan löydy yhtä hyviä kirppiksiä mitä Suomesta.

   Poista
 5. Teillä on kyllä mielettömän ihanat hiukset, täydelliset!

  VastaaPoista
 6. heii vitsiläinen sun siskon pitää järkätä blogi pystyyn,mä ainakin oottelen niin,se on niin tyylikäs!Ja heii ihana asu myös sinulla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se pitäis ! sillä on tosi kiva instagram, nimellä an0nanni :)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. oi kiitos Christa ! Annin avustuksella kasattu :D

   Poista
 8. oooh, mahdollisesti maailman ihanin asu! :o (siskolla myös!!) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Sara <: Anni osaa kyl pukeutua !

   Poista
 9. Onko muka muuttajaispileistä yhtään julkasukelposta kuvaa ahahaha

  VastaaPoista

miau ♥