sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Toiveita Tukholmaa koskien?

via X
Viikko on lopuillaan ja päivät ovat vilahtaneet ohi. Ihan uskomattoman nopeasti. Eräät teistä ovat jo innostuneet kirppiskertoiluistani, mutta olisiko muuta, mitä haluaisitte Tukholmasta kuulla? Mulla on kolme kuukautta aikaa tutustua kaupunkiin ja jakaisin kokemuksiani mielelläni teillekin. Kirppistä tulee postausta ainakin, mutta mikä muu kiinnostaisi? Kahvilat, baarit, raflat, nähtävyydet? Niitä tulen harkoista huolimatta varmasti näkemään yllin kyllin :---) Ja entä katumuoti, jos sattuisin vaikka viikonloppuna innostumaan kantamaan kameraa mukana? Sana on vapaa !

What would you like to see or hear about Stockholm? 2nd hand stores, restaurants, bars, cafes, sight seeing? Or maybe street style? You are free to make wishes. I have three months to be here so I'll manage to do lot of things :)

5 kommenttia:

 1. Kahvilat ja ravintolat ja baarit ehdottomasti :)

  VastaaPoista
 2. Olen vasta äskettäin löytänyt blogisi ja se on aivan mahtava! Olen itsekin aikeissa suunnata Tukholmaan vaihtoon reilun vuoden päästä, joten odotan innolla tulevia postauksia. Kirpparit, kahvilat, brunssit, katutyyli sekä leffateatterit kiinnostavat. Myös tällaiset eloonjäämisasiat, kuten kämpän löytäminen ja kaupungilla kulkeminen kiinnostaa täällä päässä. :)

  VastaaPoista
 3. Ois kiva jos voisit tehdä kirppareiden lisäksi postausta juuri noista kahviloista, ravintoloista ja baareista. Esimerkiksi jos voisit vähän avata tyyliin mikä on Tukholman "pihvi", "mbar".. ja tähän tyyliin... tai luulen vaan, että tykkäät käydä samanhenkisissä paikoissa kuin minä. Ois myös kiva jos voisit vähän avata kaupunginosia, esimerkiksi onko siellä jotain Kallion tapaista kaupunginosaa jne.. Kun ois kiva mennä Tukholmaan esim viikonlopuksi ja tietää sitten joku kiva baari mihin mennä, eikä eksyä johonkin "väärään" mestaan... Myös tietty kiva tietää jotain halpoja ja hyviä ruokapaikkoja ja kahviloita, pääosin just jotain paikallisten suosimia :)

  VastaaPoista
 4. Oi kahviloista ja jostain erikoisemmista ruokapaikoista esim. sushi tms ois kiva kuulla! :-D

  VastaaPoista
 5. katumuoti kiinnostaa mua eniten :)

  VastaaPoista

miau ♥