tiistai 11. syyskuuta 2012

street styles of the week - inspiration from NY Fashion Week

Aaaa miten ihanaa on inspiroitua muotiviikkojen katumuodista ! Mutta apuva, huomaan että silmää miellyttää taas syksyn saapuessa mustavalkoisuus.

Kokovalkoinen asu näyttää törkeän hyvältä punaiseen laukkuun ja mustiin nahkakenkiin yhdistettynä. Tykkään syksyn mallistojen pörröisyydestä ja pehmeydestä, kuten paidan strutsinsulista ja angoramaksista. Valkoinen nahkabiker houkuttelisi suuresti !
via X
Katumuotikuvia selatessa lähes jokatoiselta löytyi valtava, pörröinen tekoturkki. Itse karsin keväällä omaa varastoani, mutta mukavasti viimassa kyllä lämmittäisi, jos täälläkin olisi yksi kaapissa odottamassa ensimmäisiä pakkaspäiviä. Ehkä roudaan sellaisen tänne Suomessa vieraillessani. Kalansuomuiset paljettipöksyt sopivat hyvin muuten rentoon asuun, itse en ole osannut omiani yhdistää mitenkään. Ehkä pitäisi hankkia musta bändipaita ja vetää tennarit jalkaan, kuten kuvan neitokainen, niin karisisi turha blingblingi.
via X
Taas päästä varpaisiin samoja sävyjä ! Rakastan puuteria ja ohuita helmoja, ihan täydellinen combo. Peeta toteutti tämän mielestäni erittäin hyvin kuvaillessaan katolla :---)

via X
Oi, tummanpunainen. Väri, jota haluaisin kovasti käyttää, mutta jota en kuitenkaan uskalla haalia vaatekaappiini tomaattitraumojen takia.
via X

Huomasitteko jotakin? 4/5 kuvissa oli maksihelmat. Niistä en aio luopua ennen pahimpia loskakelejä, ne ovat tylsän asupäivän ehdottomia pelastajia.

Here's some street style photos I love love love ! From NY's Fashion Week.

2 kommenttia:

  1. Ihana toi kokovalkonen asu! Niin ihana hame ja takki ja paita ja musta tukka.. aah. Nää sun poimimat katumuotikuvat on kyllä aika niin hienoja, ihan hävettää että linkitit mut tohon ku sieltä pölähtää tämmönen perusjamppa noiden kaunotarten jälkeen :-------D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. höpöhöpö ! siekin oot oikee tyylilyyli, älä höpise <3

      Poista

miau ♥