tiistai 11. syyskuuta 2012

outfit of the day

Vapaapäivä ! Lämpömittari on täällä kivunnut parinkymmenen asteen lukemiin ja mietiskelen tässä mihin päin sitä suuntaisi. Eilen Annin kanssa skypessä höpistessä googlailtiin kirppiksiä ja saatettiin löytää Tukholman Valtteria vastaava kirppis :----) Se on Pohjoismaiden suurin kirppari ja metrolla on sinne matkaa puolisen tuntia T-centralenista. Ajattelin lähteä pyörähtämään siellä lauantaiaamuna, vaikka tänäänkin se olisi auki. Odotukset ovat suuret ! Tänään käyn pyörimässä Norrmalmilla, mikä on jäänyt mulla ihan pimentoon, vaikka onkin niin sanottu Tukholman ydinkeskusta. Kärsin suurista vaatekriiseistä täällä ollessani. Kaapissa on rajallinen määrä, joten pakko on kikkailla, kuten esim. biker yhdistettynä trenssiin. Melkein lähdin ulos hyppimään kameran jalustan ja kaukosäätimen kanssa, mutta kynnys kuvailla lähimaastossa kasvoi kuitenkin liian isoksi enkä jaksanut lähteä tarpomaan kauemmas. Ville tulee reilun viikon päästä (), joten silloin luulisin saavani ihan kunnollisia asukuvia. Tai sitten, kun pääsisi tyttösten kanssa viettämään yhdessä kaupunkipäiviä, meillä kun harkat ajoittuu hieman eri päiville.
biker vest - Gina Tricot. white dress - H&M Divided Exclucive, 2nd hand. sunglasses + necklace - H&M. trench coat + wedges + clutch - 2nd hand.
Mutta mitä tykkäsitte asusta? Ja onko ihan hirveän tylsää katsoa näitä sisällä otettuja kuvia ? Toivon itse ainakin, että tilanteeseen tulee muutos :---D 

Today's outfit. I have a day off so I have time to explore Stockholm a bit more. I planned to head to Norrmalm where I haven't been before althought it's in the centre of the city.

11 kommenttia:

 1. ihana asu taas! osaisimpa mäki pukeutuu tolleen tyylikkäästi :---D

  VastaaPoista
 2. Ihana asu! Toi valkonen mekko on ihan unelma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti kovasti, se on kyllä niiiiiiin ihana ja maksoi vaan kuusi euroa :)

   Poista
 3. ei ole hirvee kattoa sisällä otettuja tulee oleellinen ihan kivasti esiin älä huoli :) kiva asu! ja pitkä tukka aaah

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no hyvä, ei oo kivaa jos laatu miun matkaamisen takia kärsii :--) kiitos !

   Poista
 4. Asu näyttää jälleen pukijaltaan! Hyvältä siis! Ja eihän näissä sisällä otetuissa kuvissa mitään vikaa ole!

  VastaaPoista
 5. Vau, upea asu! Aivan täydellinen:)

  Ida/
  http://sevenstepstotown.blogspot.fi/

  VastaaPoista

miau ♥