lauantai 1. syyskuuta 2012

kuulumisia

Tänään on tullut autettua italiaista vaihtaria kantamaan kamoja hostellista samaan taloon, missä itsekin asun, tullut pyörittyä Sundbybergin kirppiksillä ja kahviteltua Österillä, sekä pyörittyä muutamassa ostoskeskuksessa keskustassa Selinan kanssa. Täällä on satanut, joten asukuvia ei ole ulkona huvittanut ottaa saati sitten muuten kuvailla ympäristöä.
Paita, jonka olisin halunnut ostaa :---)
Päivän asu BikBokin peilin kautta.
Tutustuin muutamaan kivaan kirppikseen Marikan ja hänen kavereidensa mukana pyöriessä. Myrorna (josta alla olevat kuvat ovat) on Fidan tapainen ketju, josta varat menevät hyväntekeväisyyteen. Tuolta löysin nahkaclutchin ja Tiger of Swedenin upouuden mekon, joka maksoi vain 60 kruunua. Enempää kuvia mulla ei valitettavasti kamerassa ole, Instagramissa on useampi :D Nyt Coronaa ja illalla Södermalmille !

6 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen kirppis, viikon päästä tulen muutaman yön reissun käymään tukholmassa ja haluan ehdottomasti käydä tällä kirpparilla! Tiiätkö muita hyviä kirppareita tm. missä kannattaisi käydä? :) Mikä näistä myrorna-liikkeistä on lähinnä keskustaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli kyllä tosi kiva :--) se ei varmaankaan ole lähimpänä keskustaa, mutta Sundsbybergiin ei ole pitkä matka keskustasta metrolla ! Stockholms Stadmission on kanssa kiva paikka, siellä on 2nd juttuja ja joskus kahvilakin :) semmoinen taisi olla Gallerietin ostoskeskuksessa tai jossain viereisessä ja myös Sundbybergissä !

   http://myrorna.se/#storefinder

   Poista
 2. Kivalle näyttää! sit kun oot enemmän tutustunut Tukhomaan, niin ois kiva jos voisit jakaa kirppari-vinkkejä, esim. missä sijaitsee Tukholman Valtteri" tai sit jos siellä on jotain kierrätyskeskuksen tapaista paikka, eli mestaa mistä saa puoli- ilmaiseksi vaatteet. Kun aina kun Tukholmaan menee, menee siihen samaan paikkaan Åhlensin kulmille ja ainoat vanhojen vaatteiden kaupat ovat esim Beyond Retro mitä tiedän ja sekin kovin kallis... Tai sitten Uff, jossa en yleensä Suomessakaan vieraile, ellei ole parin euron päivät...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mielelläni teen täällä kirppistutkimusta, kiva olisi jakaa hyviä vierailukohteita muillekin :--) en oo vielä käynyt kuin kahdella, Myrornassa ja Stockholms Stadsmissionissa. eiköhän vielä muitakin tuu bongattua !

   Poista
 3. Apua!! Haluun tonne kirppikselle. Mieleellään heti. :-) Kjehe. Mutta hei, mulla on sulle haasta. Taidat olla jo tehnyt tän, mutta tee uudelleen jos vaan mielenkiintoa ja aikaa riittää.

  http://ansqsayshello.blogspot.fi/2012/08/faktahaaste.html

  Jatkan vähän vielä. Yhdyn ylempään kommentoijaan. Ihan ehdottomasti kirppispostausta kehiin sitten kun oot kartottanut tilannetta. Ja sitten jos laitat siihen vielä vähän hintatasosta niin kiva ois! 60rkuunua uudesta mekosta on kyllä erittäin sopiva hinta. Toivottavasti kaikki muukin on sielä yhtä halpaa niin päästään lueskelaam kirppislöytö-postailuja :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toivottavasti pääset Stokikseen pian ! aattelin lähtee ens viikonloppuna kiertelee kirppiksiä täällä, joten siihen saatte odottaa ainakin :--D hyviä ideoita tuli, kiitti paljon ! ja kiitos haasteesta, oon tehnyt sen pari kertaa mut aina voi tehdä uudestaan :)

   Poista

miau ♥