sunnuntai 2. syyskuuta 2012

IKEA asu

Nukuin eilisen Södermalm-kierroksen ansiosta aamulla lähemmäs yhtätoista (Suomen kaksitoista), kävin suihkussa ja keräsin itseäni Ikea-reissua varten. Molemmat Tukholman Ikeat ovat suht kaukana keskustasta, meillä kesti noin 45 minuuttia metrolla ja bussilla. Arkisin olisi kulkenut ilmaisbussi keskustasta, mutta oltiin rohkeita seikkailijoita ja löydettiin perille. Täällä on ihan mielettömän hyvä julkinen liikenne !

Nämä farkut ovat jumppatrikoiden ja leopardikotipöksyjen lisäksi ainoat housut, mitä mulla on täällä mukana. En edes tajunnut ottaa nahkalegginsejä tai muita pöksyjä helvetti sentään. Sortseja mulla on kolmet, pitäisi vain hankkia paksummat sukkikset. Onneksi Ville tulee kolmen viikon päästä ja voi kantaa mulle käytännöllisempiä vaatteita :--D Trenssi lojui kesän kaapissa, mutta syksyn tullessa ryminällä se pääsee käyttöön neuleiden kera. Mutta nyt leffan pariin, italiaanoystäväni Chiara tulee pian kolkuttelemaan ovelle Midnight in Parisin merkeissä :)
biker vest - Gina tricot. sheer body - H&M. Monki jeans + Dr. Martens + trench coat + scarf - 2nd hand.
My outfit for Ikea trip. I love that trench coat although I haven't used it a lot. It's good for autumn in Stockholm. Soon my friend Chiara comes and we're going to watch Midnight in Paris.

3 kommenttia:

 1. woooooow girl, this outfit is drop dead gorgeous! BIG BIG LIKE! ;) xx

  VastaaPoista
 2. Voi kun kiva asu :) Ja ihana kampaus, munkin pitäisi käydä jostain hakee tollanen metallirinkula! Haluaisin hopeisen, hih :)

  VastaaPoista
 3. tykkään sun tyylistä tooosi paljon :) !! sun postauksia kyllä aina odottaa innollla !

  http://missindependentbyk.blogspot.fi/

  VastaaPoista

miau ♥