lauantai 8. syyskuuta 2012

a little information


Joku varmaan ehtii kohta ihmetellä, miksi sivupalkissa roikkuu TNS:n gallup blogini lukijoille. Ilokseni voinen ilmoittaa, että blogini on kutsuttu mukaan lokakuussa alkunsa saavaan Inspiration-konseptiin. Paljoa muuta en voi kertoa, kuin että inspiration tarjoaa lukijoille uudenlaisen tavan seurata blogeja kuvavirran avulla, tietokoneelta ja mobiililaitteilta. Lukija saa sivuston kautta seurattavakseen 300 mukaan kutsuttua blogia, jotka tarjoavat inspiraatiota ja ideoita muodin, kauneuden, ruoan, sisustuksen ja lifestylen maailmasta.
Blogissani oleva gallup on TNS Gallupin toteuttama lukijatutkimus, jossa kartoitetaan blogin lukijoiden taustoja ja kiinnostuksen kohteita. Olisi erityisen mukavaa, jos mahdollisimman moni teistä osallistuisi tutkimuksen pop-up –kyselyyn, johon vastanneiden kesken arvotaan palkinnoksi 10 lahjakorttia :---) Vastailemaan vaan siis !

13 kommenttia:

 1. hei hienoa, että sinut on pyydetty mukaan! monien blogien kommenttibokseissa on epäilty hommaa, mutta minusta se kuulostaa kivalta ja inspiroivalta, vaikkein konseptista näitä blogipostauksia enempää tiedäkään. ja onnea myös 600 lukijasta, ansaitsisit kyllä tuplamääränkin :) olen vähän laiska blogikommentoija, mutta olen tykkäillyt blogistasi jo kauan ja postauksesi jaksavat aina ilostuttaa, kiitos niistä siis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos paljon, ihanaa kuulla :---) tuo aina saa tsemppaamaan lisää, että jaksaa postailla ahkerasti !

   Poista
 2. Sinäkin brutukseni :D! Mukana kans, jännä nähä mitä tuleman pitää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oijoi, hienoa ! meitä on moneksi :D

   Poista
 3. Noniin mahtavaa, Inspirationin merkeissä nähdään ;)

  VastaaPoista
 4. Voi että sä olet nainen kaunis :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. öäöäööööääääää no kiitos :D

   Poista

miau ♥