torstai 16. elokuuta 2012

10 things that make rewind and play again

Sain Heidiltä ja Henriikalta haasteen kertoa 10 kuvalla omasta blogista (taisin huijta kollaaseilla, shhhhhhhh....). Tässä tulee siis kooste, mistä koen itse blogini koostuvan.
 
I Oma tyyli / My own style
Syy, miksi aloin pitää tätä blogia. Jos minut pakotettaisiin pukeutumaan tietyn massamuotin, tuntuisi se lähes samalta kuin yksi raaja amputoitaisiin. Ihmiset, keille vaatteiden ainoa funktio on peittää ja pitää lämpimänä, usein pitävät minunlaisiani turhamaisina eivätkä ymmärrä sen olevan osa itseilmaisua. Toiset laulavat, piirtävät, tanssivat tai soittavat, minä pukeudun.
II DIY-askartelut / DIY-stuff 
Yksi eniten iloa tuottavia asioita on, kun näkee oman käden jäljen ja onnistuu. 

III.  Kirppikset / Fleamarkets
Ostan 90% vaatteistani käytettynä. Paitsi, että se on ekologista ja edullista, se on myös paljon palkitsevampaa kuin ketjuliikeshoppailu. Vuosikymmenten takaisissa aarteissa kulkiessa harvoin tulee vastaan samanlaista takkia tai mekkoa :--)
IV Luonto / Nature
Joku ehkä onkin huomannut, että rakastan maaseudun rauhaa enemmän kuin mitään.

V Kivoista paikoista vinkkaaminen / Sharing places that are worth to visit
Miksi piilotella, jos voi sen sijaan jakaa ihmisille ilonaiheita. Esimerkiksi paikkoina, joista inspiroituu hurjasti.
Arizona Vintage, Kruunuhaka.
VI  Kierrattäminen / Recycling
Kirppikset tuli jo, joidenkin mielestä tämä ehkä liippaa turhan läheltä. Kierrättäminen on sanana hieman epäseksikäs ja harva yhdistääkään sen muihin asioihin kuin biojäteastioihin ja pahvinkeräykseen. Itse harrastan kierrättämistä käymällä mummon vaatekaapilla, antamalla vähälle käytölle jääneitä vaatteita kavereille eteenpäin ja tekemällä rikkinäisestä nahkatakista nahkaclutchin. Muoti tulee tulevaisuudessakin toistamaan itseään, joten miksi kuluttaa uusiin korkeavyötäröisiin farkkuihin, jos äidin vaatekomerosta löytyy 80-luvun Lee Cooperit.
VII Satunnaiset, inspiraatiopäissään otetut kuvat / Random trying-to-take-just-a-little-better-pictures-photoshoots
Muuna aikana blogi kärsii tylsistä, alle minuutissa napatuista asukuvista, mutta kun pääsen kotikotiin ja saan Annin kameran päähän syntyy kuvia, millaisen tasoisia haluaisin muidenkin blogini kuvien olevan.
VIII Inspiroivat tyylit / Inspirational street styles
Välillä naurattaa, kun toiset kokevat olevansa tyylin edellä käviöitä "en missään nimessä ole matkinut muita"-asenteellaan. Kukapa sitä ei inspiraatiota hakisi muualta kuin omasta navasta ja tyyliplagiointiakin silloin tällöin harrastaisi.
Streetstyle via X
 IX Rakas sisko / My dear sister
Innokkain lukijani ja vankin tukijani. Ilman Annia tuskin olisin perustanutkaan koko blogia (tai edes tiennyt mitä blogit ovat). Siskoltani saan kaikista parhaat DIY-ideat, Anni nappaa kaikista kivoimmat asukuvat ja keksii inspiroivimmat ympäristöt, jaksaa kierrellä kanssani putkeen viisikin kirpparia ja lukee muiden blogeja yhdessä miun kanssa. Jos Anni perustaisi oman, siitä tulisi huomattavasti parempi ja mielenkiintoisempi, mitä tämä ikinä :---)
X Arkiset, ilahduttavat asiat / Things that makes me happy
:--------) <3>
Vastasiko yhtään sitä, miten lukijat rewind and play againin näkevät vai puuttuiko jotain olennaista? Tähän samaan tehtävään haastan Katjan, Nellin, Riikan ja Jennan :---)

14 kommenttia:

 1. OMG that kitty photo is the Best kitty photo Ever!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahah, it's hilarius :---D I have had bad stomach aches while laughing on it.

   Poista
 2. Kuvat osuivat oikeaan. Mulla tulee sun blogista mieleen kirppikset ja tämän kesän jälkeen hyvin vahvasti nuo shortsit,hehe! Jatka samaan malliin. On aina kiva jännittää mitä keksit seuraavaksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jeee, kivaa että on jotai oottamista eikä vaan tylsää kakkaa :---)

   Poista
 3. Mä ostan myös suurimman osan vaatteistani kirpparilta! Mulla on vaan kaksi kaveria jotka tykkäävät kirppareista, mutta heillä ei aikaa lähteä. Mulla on tunne että mä missaan jotain tosi siistii hietsun kirpparilta jos en joku päivä mene sinne. :D xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on kyllä koukuttavaa hommaa :D muakin houkuttaa aina tosi paljon lähtö kirppareille, kesällä ei onnistunut kun olin kaikki viikonloput kiinni :/

   Poista
 4. Ihana postaus!! :)
  Mä en tiedä vielä onko meillä yliopistosta jotain vaihtari happeninkia tuolloin, mutta muuten olen todellakin mukana!! Ollaan yhteyksissä :) JEEEEEE

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitoksii :--) miekään en oo ihan varma, et onko tuolloin jotain vaihtaripartyja, mut pitää olla yhteyksissä siitä ! olis hauskaa kyllä <:

   Poista
 5. tosi kiva postaus ja ihania kuvia, osasit hyvin tiivistää blogisi asiat tähän!:)
  tykkään varsinkin sun postauksista missä esittelet sun kirppislöytöjä, ne on lähes poikkeuksetta aina niin hienoja. myös DIY postaukset on mun mieleen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kivaa, että tykkäsit :---) itsekin pidän kirppistelyjä ja itse tekemistä tän blogin ytimenä, muut on vaan lisänä.

   Poista
 6. voi kivaa ! kiitos haasteesta :) tosi hyvä postaus, ja hyvin kertoo sun blogista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon, hui ku oon unohtanu vastata !

   Poista
 7. Sulla on tosi nätti blogi ja sun värimaailma miellyttää silmääkin ;-)

  VastaaPoista

miau ♥