maanantai 9. heinäkuuta 2012

scarlet

Punainen ei ole miun väri. Yläasteella lisänimeni oli kavereiden keskuudessa tomaatti, mikä on jättänyt kaunan kyseistä väriä kohtaan. Hehkuin aina naama punaisena olipa sitten kuuma tai päästin sammakon suustani, mikä oli erittäin kiusallista teinitytölle. Vaatekaapista löytyy sporttivaatteista pinkkiä,  mutta muuten olen boikotoinut punastumista korostavia sävyjä. Karjalan Avusta löytyi samplekappale punaisesta, pesusutimaisesta minihameesta, jonka kohdalla tein poikkeuksen. Ja pääsin toteamaan, ettei paloautonpunainen vyötärön alapuolella saa poskia hehkumaan. Valkoiseen yhdistettynä yhdistelmä on vieläpä kaiken lisäksi todella raikas, sopii kesäänkin eikä vain pikkujouluihin.
yesterday's outfit: shirt - H&M. red skirt + boots - Karjalan Apu fleamarket. bracelet - DIY.
I haven't worn red since my teenage years when blushing caused me traumas. I got over from my suspicion when I saw that little red skirt in fleamarket. Below my waist the color doesn't make my cheeks glow. And it looks pretty good combined with white !

19 kommenttia:

 1. Oikein ihana toi hame sun päälläsi! Mä olen kans punastellut läpi yläasteen ja lukion. Vieläkin joskus naama muuttuu punaiseksi, mutten sitä usein edes tunne! :D Joskus lapset sijaisena ollessani vaan kysyy, et miks oot ihan punainen. :D Oivoi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksia ! mie tiiän kans tunteen, kun posket punottaa mut harvemmin siitä jaksaa välittää :---D haha, lapset on niin ihanan aitoja !

   Poista
 2. Mulla oli aivan sama - tosin tomaateista ei puhuttu vaan paloautojen perään kyseltiin. Jopa opettaja prkl.

  Asu on cool!

  VastaaPoista
 3. Love the red skirt!

  Looks great :)

  Jess xx

  http://showponyblog.blogspot.com.au/

  VastaaPoista
 4. Ihana ihana! Mun mielestä toi punanen sopii sulle tosi hyvin :) Näytät niin kauniilta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitoksiaa ! mut naaman lähelle se ei sopis ollenkaan :---D

   Poista
 5. Miulla on kanssa jotain antipatioita punaista väriä kohtaan, varmaan just tuosta samasta punastumisasiasta johtuen :-D Mutta pitäs ehkä itekin kokeilla sitä alaosissa. Punaiset paidat ei ainakaan vaan sovi miulle.
  Ja hei miulle kävis se maanantai 23. päivä mikä ilmeisesti siullakin on vapaata :--)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. punaiset paidat sopii kyllä todella harvoille ! on se sen verran raju väri :---) 23.7. sopii hyvin, merkkasin jo kalenteriin! kivaa kivaa :>

   Poista
  2. Jee! Ollaan vielä lähempänä yhteyksissä ja katellaan aikaa tarkemmin :-)!

   Poista
 6. OMG, miten mä onnistuin missata tämmösen asun?? Mun lemppari susta, ehdottomasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kivaa että kolahti :D mie ehkä oon innokkaammin postannu, niin jää asut huomaamatta !

   Poista
 7. Very cute look. Love it with the boots.
  http://halielandry.blogspot.com/

  VastaaPoista
 8. punainen ei oo munkaan väri! en tiedä yhtään miksi, mutta jotenkin en vaan oikeen koskaan osaa käyttää sitä. mutta hyvinhän toi punainen näyttää sulle sopivan :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. väri ei ehkä aiheuta niin mukavia mielleyhtymiä, tulee mieleen joulupukki, tomaatti ja paloauto :---D mut varmasti sullekin kävis, osaat yhdistellä niin mageesti !

   Poista
 9. Mua sanottiin ala-asteella tomaatiksi, kun ihonväri on semmonen että kun on kuuma tai kylmä niin muutun ihan kirkkaanpunaiseksi. Sitten tuli tämä punasteluongelmakin.. Nykyään onneksi sen saa meikillä piiloon enkä sitä häpeäkään enää, mutta oli se silloin lapsena rankkaa :( Joten tiedän kyllä tunteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi eii, se on kyl nöyryyttävää :----( onneks oot nyt sinut sen kanssa, meikit pelastaa usein miutkin !

   Poista

miau ♥