keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Myytävänä vaikka mitä Kallion Puistokirppiksellä !

Meinasi jäädä välistä, mutta muuton jälkeisen vaatekuorman jälkeen oli pakko karsia vaatetta pois ! Huomenna siis ollaan Sofian kanssa myymässä tuolla :---) Pääsen töistä vasta kolmen maissa, joten kolmen jälkeen löydytään jostain pienestä vapaasta nurkasta !

PS. Kauheita kipuja, paljon hikeä ja mustelmia, mutta viimein ollaan muutettu ! Ihana uusi koti, viihdyn täällä jo nyt :---)

9 kommenttia:

 1. Voi vähänkö harmittaa etten pääse! No ehkä ens kerralla sit taas. Hauskaa kirppistelypäivää =)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oli kyllä hulluna porukkaa ! ehkä vähän liikaakin myyjiä :D seuraavan kerran sitten !

   Poista
 2. siellä törmäillään, I hope!

  ps. jos meinaat myydä niitä tuunaamiasi pastellivärisiä shortseja niin mulle vois laittaa yhdet syrjään. ;P toivo lienee turha mutta sanonpahan kummiskin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei törmätty höhh :( ei mulla ollu yksiikään myynnis, joskus vois niitä alkaa tehtailee, mut ku aina tulee niin kivoja ettei malta luopua :--D

   Poista
 3. Aiotko vielä pitää blogikirppistä joskus? :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä, mutta se on jotenkin tosi hankala tapa :/ ehkä mieluummin laittaisin tavaraa huutonetiin, sillä kaikki ei viimeks sit ilmoittautunu huutamiensa juttujen puolesta.

   Poista
  2. aaivan :) mut kannattaa varmaan laittaa koska ostajia varmaan löytyisi kun sulla on niin kivoja vaatteita :D

   Poista
 4. Mitäs ihmettä, tänään eksyin tuonne kirppikselle ihan muuten vaan kun olin stadissa käymässä, mutta enpä tainnut törmätä suhun. Tosi mahtavia löytöjä tein kuitenkin ja nautin ihanasta tunnelmasta. Niin edullisia vaatteita ja mielenkiintoisen näköisiä tyyppejä, oli ihan huippupaikka! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siellä oli niin hirmuisen paljon porukkaa kyllä, et ei varmasti muistanu mitä reittejä kulki ja siksi ei päässy kaikkiin pisteisiin :---) kivaa, että viihdyit, niin miekin !

   Poista

miau ♥