maanantai 2. heinäkuuta 2012

monday

Näin tänään pitkästä aikaa Saarusta ♥ Istuskeltiin Espalla ja Ruttopuistossa höpötellen. Molemmat ollaan töiden armoilla koko kesä. Saaralla on edessä kahdeksan päivän työrupeamia, joten en taida enää valittaa kuuden päivän putkistani.
cardigan - H&M Trend. shirt - H&M. shorts - DKNY, 2nd hand. wedges - Monki. bag - from Berlin.
Enää neljä työaamua ! Toivottavasti loppuviikosta paistaisi aurinko ja Joensuussa olisi lämpöä, sinne suuntaan siis neljäksi päiväksi. Kaunista oli täälläkin tänään.
Today I met my lovely friend Saara <3

8 kommenttia:

 1. miau <3 parasta ain nähdä! voisin joskus napata sulta nää meitsin edustusfotot ;--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no niimpä <3 saat toki, pitää lähetellä niitä !

   Poista
 2. Moi Hanna, pidätkö vielä niitä punertavalla inka koristeisilla Lee Cooper shortseja, olis kiva nähdä niistä kuva eri kulmsta..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juurikin tänään oli päällä :--D voisin mie laittaa niistä joskus tarkempaa kuvaa ku ne päälle sattuis !

   Poista
 3. Teillä on molemmilla upeat asut :)

  VastaaPoista
 4. Kiitti vielä miljoonasti siulle ja Paulalle siitä arvonnasta, tää paita on _ihana_. Oon vaan pyöriny peilin edessä tää päällä ja huokaillut onnellisena <3 Kiva oli myös nähdä livenä, olis joskus kiva törmäillä uudestaankin! :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei mitään ! ihanaa että tykkäät, Paulakin on varmasti tosi tyytyväinen et se meni rakastavaan kotiin :---) oli kyl kivaa nähdä naamatusten, vaikka olinkin aika ryytynyt töistä ja vähän jäinen :D tavataan toki uudestaankin, vaikka kirppisten merkeissä :)

   Poista

miau ♥