maanantai 16. heinäkuuta 2012

CONSTABLES !

Pari päivää olen ollut täällä ihan hiljaa. Ne pari päivää on sisältänyt paljon töitä, monta askelta ympäri Helsinkiä ja epäsäännöllisen unirytmin. Aloitetaan perjantaista.

Sofian kanssa lähdettiin Tokoinrannassa istuskelemisen jälkeen Nosturiin odottelemaan Constablesin keikkaa. Paikka oli aluksi toivottoman tyhjä ja mietittiinkin, että herrat eivät saa soittaa veroistaan ensikeikkaa. Lähempänä kymmentä ihmisiä alkoi kuitenkin ilmaantua ja loppujen lopuksi en saanutkaan otettua kaavailemiani keikkakuvia ihmisten parveillessa lavan edessä. Pojat soittivat nappiin ja Villen rokkikukkoilu toimi samaan malliin kuin viimeksi vuonna 2008. Ja biisit olivat aivan yllättävän hyviä !! Kannatan tutustumaan, jos joskus vastaan osuu :---) Oliko teistä ketkään muut keikalla?
Nosturissa oli myös lupaava uudehko tuttavuus, jonka kanssa juttu luistaa aina hyvin. Eeva tunnisti mut yhteisen kaverin kautta keväällä Katri Niskasen näytöksessä, sen jälkeen ollaan törmäilty toisiimme milloin missäkin. Ja päätettiin, et seuraavan kerran pitää törmätä kerrankin tarkoituksella :---)
 
Odotan innolla tulevia keikkoja, olis kivaa päästä kunnolla heilumaan ! Constablesin jälkeen lähdin kiltisti kotiin nukkumaan flunssaa pois ja nukuinkin lähemmäs 12 tuntia, kuten viime yönäkin, mikä on mulle, 8-tunnin-tytölle, hyvin harvinaista. Villen kaveri ja sen tyttöystävä Noora olivat meillä yhden yön ja valissä mulla olikin 4,5 tunnin yö ja kuuden herätys. Lauantaina käytiin Mbarin terassilla, eilen Korkeasaaressa ja illalla vielä Mount Everestissä syömässä. Tänään käytiin katsomassa lupaavaa uutta kämppää, sillä vuokranantaja on saanut viimein nykyisen myydyksi. Peukut pystyyn että nappaa !

EDIT: Muokkailin kuvia vähän Pixl-o-Maticilla :--)

8 kommenttia:

 1. millä oot muokannu ton ekan kuvan!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on valitettavasti otettu Sofian Samsungin Galaxy S:llä, joten en osaa sanoa mikä sovellus sillä on käytössä :/

   Poista
 2. Oi, ajattelinkin nähneeni sinun näköisen kaunottaren sunnuntaina korkeasaaressa :) ! en ollut varma niin en uskaltanut tulla juttelemaan, toljotin vain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, oisit tullu vaan :--D paitsi se on aina tietty painostavaa, jos ei oo varma meneekö juttelee oikeelle henkilölle !

   Poista
 3. mistä toi ihana kukkapantanen,oon etsiny kaikkialtaa!?:>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on Seppälästä ! noita oli alessa monen monta :o

   Poista

miau ♥