lauantai 9. kesäkuuta 2012

street style of the week - indian summer

Missä olet intiaanikesä?
Via X
Indian summer - where are you ?!

19 kommenttia:

 1. vielä en lähdis intiaanikesää odottelemaan kun ei se varsinainenkaa oo vielä tullut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä se aina välillä on vilahtanut !

   Poista
 2. cultural appropriation......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. well, sorry if it offends you. here in Finland indian summer means hot summer heat.

   Poista
 3. ihana kuva! joo, vois kyllä pikkuhiljaa se kunnon kesä tulla :-D

  VastaaPoista
 4. sanoppa muuta, ihan tyhmä tämmönen nahkatakissa palelee mukakesä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no niimpä. hurrrrr. mutta jospa se tästä !

   Poista
 5. indian = intialainen
  american indian / native american / amerind = intiaani

  indian käytetään intiaanista vain siinä tapauksessa, että puhutaan henkilöstä erisnimenä; esim kun sanotaan american indian tai indian anni (intiaanianni suomeks). ei ikinä yksin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos sivistämisestä, mutta ehkä tuo ei hirveän monen silmään näytä niin pahalle että otsikkoa alkaisin muuttamaan.

   Poista
  2. Onhan toi "indian summer" -käsite aika yleisessä käytössä :)

   Poista
  3. no voi jeesus

   http://en.wikipedia.org/wiki/Indian_summer

   mäki haluan intiaanikesän ja farkkushortseja ja kavereita ja uimista ja kylmää roseeta ja mansikoita ja ja jaaaa

   Poista
  4. KIITOS PETRA !!!! :-----D oon niin käpynä kaikesta turhasta pilkun nussimisesta. kuullostaa niin parhaalle, toivottavasti kesäsi on kaikkea tuota <3

   Poista
 6. Ensimmäinen ajatus tästä kuvasta: "mistä saa noin isossa tonkassa Jack Danielsia?!?" :D

  VastaaPoista
 7. olis kaunis kuva ja fiilis, mut rööki ja alkoholi kyl vetää siltä pohjat pois. öklöä :( vaikken sylje tupakoitsijoiden päälle ja toisinaan itsekkin nautin kuningas alkoholia, ni tollanen alkoholin ja tupakan (ja junaratojen ja laihuuden ja ja ja ja..) ihannointi on ... diskasting.

  VastaaPoista
 8. voeeeeeee.

  ensiksikin en mie kylläkään ihannoi ryyppäämistä ja röökaamista, jos sen kuvan tästä saat. kuvia voi mun mielestä katsoa tuomitsematta tai yli-ihailematta kaikkea sitä, mitä siinä näkee. mie näen ihanan valon, inkkarimaalaukset ja päähineen, mageet farkkusortsit ja kauniin vartalon, joka ei ole mielestäni anorektisen laiha. mulla on hämärä muistikuva, että taisit älähtää joko Andrej Pejicista tai laihoista malleista aiemmin (korjaa jos sotken johonkin toiseen) ja sanoin jo silloin, että kauneus on KATSOJAN silmissä. suureen ääneen tuomitseminen sinänsä on mun mielestä aivan yhtä typerä asia kuin jos normaalipainoinen nätti tyttö huutaa blogissaan "vittu oon niin läski, vitsi kun mäkin painaisin alle 40 kiloo !". ymmärtäisin älämölön, jos kuva esittäisi kännisiä alaikäisiä tai olisi oikeasti huonomakuinen eikä olisi selvästi lavastettu muotikuva. toivottavasti et ota itseesi. mielestäni on hyvä, että ihmisiä ja mielipiteitä on erilaisia, joten antaa kaikkien kukkien kukkia :-----)

  VastaaPoista
 9. Oho, oli jääny vastaus huomaamatta. Tajunnanvirtaa vaan, ei sen kummempaa. Ite katon mielummin kauniita kuvia joissa oot esim. sä (siks tätäkin blogia seuraan) ja joo toi tyttö ei itseasias ole mitenkään anorektinen, ihan terveennäköinen, enkä ees tupakalta ja viinalta huomannut aiemmin, että tässä esiintyy junaratakin :D ) en ottanu lainkaan itseeni, mutta opikseni otin siinä mielessä että rakastan sun blogia enkä haluu jäädä sun mieleen sellasena lukijana, joka vaan valittaa. vitsi tää perussuomalainen asenne, että suu avataan vaan silloin, kun on jotain negatiivistä sanottavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei mitään, anteeksi että olin aika kipakka kommentissani. muistan sut kyllä pitkän ajan päästä ja ihanista kommenteista, viimeiset ehkä ovat olleet vähän negatiivisempia. en kanna kaunaa tietenkään :----) on ihan hyvä että toiset sanoo suoraan, mutta makuasioista on vaan aina yhtä turhaa kiistellä, joten itse jätän sanomatta, jos joku on mun mielestä todella mauton tai muuten ei miellytä :D ihanaa kuulla, että tykkäät !

   Poista

miau ♥