sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

street style of the week - asymmetric

Tämän viikon inspiraatiokuva löytyi sattumalta selaillessa. Epäsymmetristä hametta olen koettanut jo jonkin aikaa metsästää, vielä ei ole kohdalle sattunut. Tykkään asun rentoudesta ja arkisuudesta, vaikka Jeffrey Campbellin Litat ja erikoinen hame päällä komeilevatkin.
via X
I love the mixing of everyday pieces, impressive heels and cute asymmetric polkadot skirt. Works for me !

10 kommenttia:

 1. ite oon kans etiskelly takaa pidempää hametta jo jonkin aikaa ja kokeillutkin monia, muttei vieläkään se täydellinen osunut kohdalle! onnea metsästykseen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niinkuin Riikka tuolla kommentoi alempana, niin miekin oon kuullu huhua et eBaysta löytyy ihanuuksia en vain itse ole tutkistellut :---) tsemppiä sinne hameen löytämiselle !

   Poista
 2. Kuvan mekko on aivan mahtava <3 Tuollaisen kun löytäisi jostain, niin kesä paranisi heti huomattavasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oivoi niimpä ! ehkä pitää alkaa itse askartelemaan :D

   Poista
 3. Mä oon niin ihastunut noihin epäsymmetrisiin hameisiin! Tilasin yhden (sellasen tavallisen mustan) ebaystä, siellä olisi vaikka miten paljon kivoja tosi halvalla. Tekisi mieli tilata joku toinenkin, mutta en ehkä uskalla tilata toista ennen kun saan sen ekan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. miekin oon kuullut et ebaysta kannattais metsästää ! mie oottelen kesän palkkoja ja sijoitan sitten :D toivottavasti on kiva hamonen !

   Poista
 4. Metsästä Romwe.comista, siellä on semmosia mekkoja :--)!!

  VastaaPoista
 5. ite oon kans ettiny tollasta mekkoa ! Eipä oo oikee missään näkynyt muutakuin hameita. Toi ois hyvä alku kun en maksimekkoja oo vielä uskaltanut käyttää, kun oon tälläne tappi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyvältä ne näyttää vähän lyhyemmänkin päällä :---)! korot vain jalkaan ja punaa huuliin !

   Poista

miau ♥