perjantai 29. kesäkuuta 2012

Poola Katarynan arvonnassa voittivat...

Arvonta on suoritettu random.org:in masiinalla. ONNEA Tiina, Qtja ja Iita ! Koska nämä nimet osuivat ja mätsäsivät palkintojen kanssa, otin valtuudet lahjoittaa näille tytöille lempparinsa :) Laittakaa mulle sähköpostia osoitteeseen rewindandplayagain@gmail.com, jotta saan osoitteet ylös ja pääsen postittamaan !


"kyllä oma suosikki taitaa olla tuo bunny shirt! näin kesällä sen vois yhistää farkkushortseihin, hapsuliiviin ja mintunvihreään, kun taas syksyllä se vois toimia leijonankeltasen villatakin, vakosamettishortsien ja paksujen sukkisten kanssa.

tykkäilin naamakirjassa!""AAAA ihan paras arvonta aikoihin! Kiitos Hanna ja Paula, toivottavasti onni vain suosisi...:-))

1. Kattelin vaatteet läpi ja kyllä tuo Pioni satin shirt kolahti eniten. Ihana, täydellinen, niin miun näköinen kun vaan olla ja voi (jos onni ei nyt tällä kertaa suosi, niin harkitsen vakavasti tuohon sijoittamista). Yhdistäisin kauniin herkän paidan kesällä mustiin shortseihin ja kaulaan laittaisin suuren näyttävän kaulakorun, hiukset nutturalle että paita pääsisi parhaiten esiin. Viileämmällä säällä pukisin seuraksi pillifarkut ja prätkäbootsit.
2. Tykkäilin fb:ssä!"


"aaaa kui ihana arvonta ! meinasin missata tän kokonaan, mut onneks muistuttelit tuolla !
1. Noista kolmesta kivin on ylisöpö-kissapussi <3 tai kaikki on kivoja !!mut ehkä Fox dress on lempparein kaikista, yhdistäisin varmaan hapsulaukkuun ja sandaaleihin. <:
2. FB:ssä tykätty jo aikoja sitten !"Iso kiitos kaikille osallistuneille ja erityisesti Paulalle, joka teki tämän mahdolliseksi! ♥ 

7 kommenttia:

 1. Voi apua <3 Kiitos tuhannesti Hanna ja Paula tämän arvonnan järkkäämisestä, kädet tärisee vieläkin! Tää on ehkä parasta mitä oon koskaan voittanut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi ihanaa, et oot fiiliksissä :) kaikki kiitokset Paulalle, mie olin vain sanansaattaja !

   Poista
 2. jee onko täää totta :-----DDDD !! iso kiitos <3

  VastaaPoista
 3. apua, jes! en yleensä osallistu blogiarvontoihin, ku en usko onnen osuvan kohdalle, mutta ilmeisesti tällä kertaa kannatti!

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon kaikille kilpailuun osallistuneille myös täältä Poola Katarynan päämajasta! :) t. Paula/Poola Kataryna

  VastaaPoista

miau ♥