torstai 21. kesäkuuta 2012

lights guide me home

Eilisilta meni loistavasti ihanien typyjen seurassa vähän tissutellen. Sofian kanssa käytiin Teatterilla ja istumassa Espan nurtsilla. Myöhemmin näin huipun Paulan, jonka kanssa oltiin sovittu rehvit aiemmin UFFissa sattumalta törmättyä. Istuttiin Kaisaniemen puistossa ja höpöteltiin kera mansikoiden ja siiderien. Jutut kävi niin hyvin yksiin, etten olisi millään uskonut, että meillä on useamman vuoden ikäero - vaikka ikään ei koskaan saisi tuijottaa. Muistin, että Vanhan terdellä vetäisisi myöhemmin illalla keikan Stockers!, missä soittaa Villen pari kaveria, ja hyvä tuuri kävi, että seuralaiseni tykkäili niistä kympillä :----)Jäipä hyvä mieli. Kiitokset Paulalle mahti-illasta :------)

I spent last night with a few of my girlfriends. There was Stockers! gig at Vanha which was great. Summer is so great <3

10 kommenttia:

 1. Onpa ihania kuvia! Toi sun Mikki-paita on aika kovis. :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitti :---) se on kyl huippu vintagelöytö ! ihan aito ja alkuperäinen.

   Poista
 2. Ui miten söpö asu sulla!! iik

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihii kiitos :----) mulla oli jotenkin ihan pikkutyttö olo, varsinkin kun Paula oli niin uskottava !

   Poista
 3. beautiful photos and outfits <3

  VastaaPoista
 4. oli niin huippuihana kruunaus helsingissä vietetylle ajalle, etten olisi parempaa voinut toivoa. missasin vaikka mitä hyviä livemusiikkimahiksia ihan typerien syiden takia, mutta sun ansiostas pääsin kokemaan sitäki vielä tälle helsinginreissulle. upeaa, kiitos. ♥ olet niin kaunis näissä kuvissa! :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no mutta ihanaa, että nyt pääsit kuuntelee ja viel tykkäämääs bändiä :---) ! kiitos siulle ♥ ehkä tapaamme toistekin !

   Poista
 5. Mietinki et mistä olit niin tutunnäköinen! :-D
  Kauniita kuvia saitte aikaseks, noi sun shortsit on niin upeet!

  VastaaPoista

miau ♥