tiistai 26. kesäkuuta 2012

lepardit

Kolmen päivän vapaa edessä, kuuden päivän työputki takana ! Tätä on odotettu, sillä oon alkanut ymmärtää paremmin sen, kun osastonhoitaja varoitteli kesästä tulevan hyvin hektinen. En oo suunnitellut vielä mitään näille päiville Peetan treffaamista lukuunottamatta. Voisin liikkua paljon, käydä palkkapäivänä metsästämässä toisia juoksukenkiä (neonväriset kiitos) ja ostaa Canonin 50 millisen objektiivin, joka on ollut jo kauempaan ostoslistalla. Tänään oli ihanaa astua töiden jälkeen ulos auringonpaisteeseen ja suunnata Villen kanssa Itamae Sushiin herkuttelemaan ja valkkarilasilliselle. Muutamia juhlanaiheita on tälle viikolle sattunut, mm. se, että Constablesin biisi oli soinut brittiläisellä Dark Party Radio-kanavalla.  Voi taivas oli niin mielettömän hyvää, voisin mennä syömään heti saman setin ! Ja paikkanakin Itamae Sushi Lasipalatsissa oli erittäin viihtyisä, sinne voisi mennä lounastamaan yksinkin tuntematta oloaan epämukavaksi.

Töihin lähtiessä heitän aamuisin aina ensimmäiset tai helpoimmat vaatteet, mitä löytyy. Pantteripillien käyttökertoja ei ole kertynyt paria kertaa useampaa, mutta tänään tuntui että voisin heittää farkut jalkaan. Asua tuli hieman modailtua asukuvia varten, noissa kengissä en esimerkiksi aamubussille juossut.
Crocker leopard pants + Weekday wedges + denim vest - 2nd hand. plastic bracelet + clutch - my sister's DIY's. shirt - H&M + DIY studded.
Oon tätä kirjoittaessa pelännyt naapurirauhan ja tärykalvojeni rikkoutuvan, kun Ville on rämpytellyt skebaa ja kajautellut mahtipontisesti Elvarin Spanish Eyesia Supermario-irtoviiksissä. Ihana mieheni, oon istunut täällä kikattaen välillä melkein pissat housussa :-------D Näissä merkeissä päätän postaukseni ennen kuin tipun baarijakkaralta.

PS. Joku on ehkä bongannut Indiedaysin Lookbook-haastattelun, johon vastailin tässä taannoin. Sen voi käydä lukemassa täällä, jos kiinnostaa :)

Three day offs from work YAY ! I've been a bit exhausted after few busy workdays so this tiny vacation comes in time :---) I haven't worn my leopard pants many times. I think those looks better with heels than with flats.

4 kommenttia:

miau ♥