torstai 14. kesäkuuta 2012

kesän ensimmäistä kertaa Hietsun kirpulla

Siskoni Anni tuli eilen illalla ilahduttamaan minua muutamaksi päiväksi. Kun se on käymässä Helsingissä, on ylläripylläri pakko kiertää kaikki kirpparit :) Tänä aamuna ei pidetty kiirettä, vaan suunnattiin Hietsuun vasta lähempänä yhtätoista. Auringosta huolimatta kirosin, etten tyhmyyksissäni ollut ottanut pitkähihaista - merituuli ei hirveesti lämmittänyt. Hietsusta löysin hopeisen vintagemekon ja metallisenvioletin pusakan, molemmat aika villejä valintoja jopa minulta :--D Kaivarin Kanuuna tsekattiin myös, mutta sieltä ei kotiutunut mitään.
Kukkaseppele on miun lemppari
Today was a day for a fleamarket tour. Hietalahti's fleamarket on summertime is my favourite. It's worth to visit if you're ever coming to Helsinki :)

8 kommenttia:

 1. milloin hietsun kirpparilla on eniten myyjiä? tai riippuuks se päivästä tai säästä? oon ymmärtäny et toi on auki joka päivä..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. viikonloppuisin on kyllä parhaat apajat ! ja Hietsu ei onneksi aukea niin aikaisin, kuin Valtsu, joten nukkuakin ehtii aamulla :D yleensä kymmenen aikoihin myyjät saapuu. ja on tosiaan auki joka päivä kesäisin, ei varmaankaan juhlapyhinä kuitenkaan.

   Poista
 2. nice shorts and great pictures!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. thanks a lot Vera :---) those shorts are our favourite DIYs !

   Poista
 3. Oi ihana asu sulla taas ja kivoja kuvia! :-)

  VastaaPoista
 4. It´s time I´ll pay a visit to Hietalahti. I haven´t been there last summer at all...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. you really should :)! it's the best fleamarket in the summer.

   Poista

miau ♥