tiistai 26. kesäkuuta 2012

Kallion puistokirppikset tulee taas !

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥Jeeeeeeeeee! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Oon niin iloinen, että sattui juuri vapaapäivälle :----) Harmi vain, ettei tuo ole enää Torkkelinmäellä, mikä oli sijaintina ihan paras. Kaikki tuonne siis ! 
via X

10 kommenttia:

 1. hitsi kun asun pohjois-suomessa! oon aina halunnut mukaan tuommoisiin tapahtumiin, ja varsinkin kun rakastan kirpputoreja :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. musta on kyllä tylsää, ettei ympäri Suomea ole enemmän aktiivisia kaupunkitoimijoita, jotka järjestäisi vastaavanlaisia tapahtumia ! koska kysehän ei ole siitä, ettei halukkaita osallistujia olisi :-----) tai en tiedä toteutetaanko noitakin joillain kaupungin lahjoittamilla kulttuuriavustuksilla vai millä. mutta tylsää !

   Poista
 2. Jei tulossa ollaan kun kerrankin miullakin sattui vapaapäivä! =D kattoo jos jaksais tuonne jotain ryysyjäkin myytäväksi raahata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jee kivaa :---) saatammepa törmätä sitten ! jotain hyvää näistä keskellä viikkoa olevista vapaista :D

   Poista
 3. I just thought about this a few weeks ago, last summer I missed it. Maybe I come to sell, really need to get rid of some stuff and could need some money. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. you should do that defenitely ! :) it's very nice happening !

   Poista
 4. onkoha heinäkuussaki myyjiä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. varmasti vielä enemmän mitä huomenna :)

   Poista
 5. harmittaa kyllä ku missaan kaikki siivouspäivät ja muut puistokirppikset, kun aina sillon on just töitä ! olis kiva itse myydä jotain ja ehkä myös vähän ostella.... ehkä sitten ens kerralla !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kurjuus :---( koita järjestää vapaapäivät seuraaville puistokirpuille !

   Poista

miau ♥