lauantai 16. kesäkuuta 2012

aforethought purchases

Perjantai oli palkkapäivä. Kun reilu viikko sitten näin ensimmäistä kertaa Poola Katarynan Fox mekon julkistetussa lookbookin kakkososassa, tiesin että se on menoa. Oon vieroksunut kauan ruskeaa yläasteen suklaakauden jälkeen enkä violettia ole ikinä osannut yhdistää vaatteisiini. Silti mekon väricombo kolahti kovaa ja kun vielä pääsin työhuoneella hypistelemään kyseistä mekkoa, oli minun pakko käydä sovittamassa sitä OVVN:llä samalla, kun Anni kävi ostamassa oman makramemekkonsa. Kukkaro on toki taas hieman kevyempi, mutta tiedänpä ainakin omistavani kaksi vaatekappaletta, jotka säästän tyttärilleni, jos sellaisia joskus saan :----) 
Poola Kataryna's Fox dress - 125 e, OVVN.
Annikin on tehnyt viime päivinä mainioita ostoksia. Se ehti metsästää paljetteja koko talven ennen kuin tänään UFFilta löytyi ihana paljettitunika. Ei ole vintagen voittanutta, ketjuliikkeiden paljettikopiot ovat rytkyjä aitoihin verrattuna. Anni myös löysi Monkista miunkin himostelemat kengät puoleen hintaan, omassa koossa. Tykkään kovasti noista puuta jäljittelevistä koron yksityiskohdista.
sequin tunic - 29 e, UFF.
wedges - 25 e, Monki.
It was a pay day. And I had to buy Poola Kataryna's another dress called Fox. It's perrrrrrfect <3

12 kommenttia:

 1. Voi, miten ihanilta näytätte molemmat!

  VastaaPoista
 2. ihana mekko! ja ihan uskomaton löytö tuo paljettipaituli!sun siskon kyllä pitäisi perustaa blogi,ois lukijoita varmasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no eikö niin ! hirmu moni on sitä mieltä, mut se vaan vänkää vastaan vaikka tykkää muuten seurata muiden blogeja :D

   Poista
 3. Aivan ihania kaikki vaatteet! Varsinkin toi tunika! Vautsi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti Vilma :)) Tuo sopii Annille kyllä ihanasti !

   Poista
 4. Rakastan tuota sinun uutta mekkoo, ihan täydelinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on kyllä aivan ihana :---) mulla tulee mieleen sellaiset retromekot, jotenkin tosi soma <3

   Poista
 5. hei oon nyt vuoden itkeny noiden monkin kenkien perään enkä varmaan koskaan tuu unohtamaan niitä, onko noilla jotain mallinimeä tai sellasta, joka vois auttaa metsästyksessä?

  VastaaPoista

miau ♥