sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Siivouspäivä !

 Ihan ekana Peetalta napattu asukuva ennen kirppisfiilistelyä. Miksi olin melkein unohtanut tuon farkkupusakan, se on silkkaa rakkautta !
picture taken from Peeta's blog / yesterdays fleamarket shopping outfit : ALL from different fleamarkets. I think that's pretty great because outfit includes Gloria Ortiz leather bag for instance which has cost 260e initially at shop - I only paid 30 e for that.
Jännitin lauantainsäätä kovasti etukäteen, mutta päätin, että myymään on pakko mennä ellei taivaalta sada pikku-ukkoja. Päätös piti tuulisesta ja viileästä ilmasta huolimatta ja suuntasin parin luokkalaiseni tytsyn kanssa Karhupuistoon kymmeneksi. Railu pari tuntia siellä vierähti ennen kuin luovutin, mutta voitto tuli silti ! Sain myytyä monet, useilla kirppiksillä pyörineet ja myymättä jääneet vaatekappaleet ja kengät uusiin koteihin :) Kivaa, että niin moni tuttu naama sattui paikalle ! Jätin suosiolla oman kiertelyn välistä ettei turhia ostoksia tulisi tehtyä.
Jos paikalle eksyneet ihmettelitte eilen, miksi näytin niin turalta, niin siihen on selitys. Koska en osaa koskaan pukeutua säänmukaisesti, kirppiskasasta poimin tuon neuleen, hiihtarit ja karvaliivin päälleni. Sukkikset ja sortsit oli turhan viileä valinta parin tunnin paikallaan nökötykselle, voisin joskus tsekata lämpöasteet ennen ulos astumista.
Peetan kanssa lähdettiin vielä Karhupuiston jälkeen pyörähtämään vielä Iso-Roballa. Lauran kirppiskasasta löysin päivän ainoat ostokset ISLAND-liikkeen entisissä tiloissa. Pyörähdettiin myös torilla-jonka-nimeä-en-edes-tiedä ja Katajanokalla etsimässä designkirppistä vuotta vanhan julisteen perusteella :--D Kiva kahvila löytyi matkan varrelta, mihin pistäydyttiin lämmittelemään. Mun ei kyllä pitäisi juoda kahvia. Olin taas superhermostunut ja ahdistunut kotiin päästyä, kofeiini teki tepposet.
Ehdin lueskella kotona tenttiin joitain tunteja ennen kuin ilta vei Skattalle Miran, Sofian ja muutaman uuden tuttavuuden kanssa viettämään iltaa. Lisää samanlaisia tyttöjeniltoja ! Siirryttiin myöhemmin Tavastialle tanssahtelemaan, minne kaikki tutut olivat päätyneet. Hassua miten pieni kaupunki Helsinki on. Hauskaa oli ja olokin on tänään ollut aika jees.
H&M shirt - 3 e. H&M trend leather hoodie vest - 10 e.
Nämä ylläolevat asiat olivat siis ainoat ostokset eiliseltä. Ville rakastui totaalisesti tuohon liiviin ja suunnitteli jo ostavansa sen :---D Ja tuo siis näytti oikeastikin sen päällä hyvältä. Ehkä vuorotellaan.

Hyvää Äitienpäivää kaikille mammoille <3
  
Yesterday there was fleamarkets everywhere in Helsinki. The day was called "The Cleaning Day" and was about recycling people's old stuff. I had my own spot too where I sold my clothes. What a great happening !

6 kommenttia:

 1. Toi farkkupusakka ON silkkaa rakkautta! Aivan ihana!
  Ärsyttää olla joka lauantai töissä kun sillo tapahtuu aina kaikkee kivaa... :( Nyyh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. möööh, kurjuus ! miekin rakastan sitä, harmi kun käytettyä tulee niin harvoin verrattuna sen käytännöllisyyteen ja mukavuuteen :--o

   Poista
 2. Hehehehe kappas, hyvä että oli kivaa! Ei juomapelit yms säikäyttäny.. :D

  VastaaPoista

miau ♥