sunnuntai 13. toukokuuta 2012

kesätukka

Pientä inspiskollaasia kesätukkahaaveista. Noita järkyttävän pitkiä tukkia katsellessa miettii, miksi ikinä meni pilaamaan värjäilyillä superpitkät hiukset. Haaveilen myös oppivani vääntämään täydellisen nutturan ja että tukka viimein yltäisi pään ympäri kulkevalle letille. Lisäksi pitää kyllä hankkia vielä se colorbug, että saa latvat haaleasti värjäiltyä. Onko teilläkin jo mielessä täydellisiä kampauksia kesälle :----)?
I II III IV
Here's some summer hair inspiration. What kind of hair would you like to have this summer?

6 kommenttia:

 1. Itsekin kiroan sitä, kun menin värjäyttämään superpitkät hiukset punaiseksi.. ja kun siihen kyllästyin, niin eihän sitä väriä enää pois saa kun se puskee läpi, huolimatta värinpoistoista ja ruskeaksi värjäämisestä. Ainoa ratkaisu oli sitte napsasta polkkatukka, ja nyt ajattelinkin värjätä hiuksiani ainoastaan laittamalla raitoja.. oma väri kunniaan, vaikka se tylsä maantienharmaa onkin ;) kiitoksia ihanasta blogistasi!
  -essi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kuullostaa rankalle, punainen on kans aika konstikas. tein saman päätöksen ! raitoja tai sitten ihan kevyttä sävytystä omaa sävyä lähellä olevilla väreillä :--) voi kiitos, että jaksat lukea tätä :)!

   Poista
 2. mun haaveet näyttää oikeestaan ihan samoilta! Kesällä hiusten pitää olla huolettomat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niimpä ! ei liian sliipattua tai laitettua, tuuli/vesi ne kuitenkin sotkee :D

   Poista
 3. Kaikki ihania! Ja what's up, että se on niin sairaan vaikeaa vääntää se täydellisen sotkuinen nuttura? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on jotain niin hankalaa ! ei onnistu sitten millään itselle, mutta silti näkee täydellisiä nutturoita muilla :---D

   Poista

miau ♥