perjantai 11. toukokuuta 2012

Kesä alkaa Karhupuistosta

Mun oli eilen tarkoitus lähteä lenkille ja viettää ilta tenttiin lukien. Peetaa koitin houkutella kaveriksini, mutta se houkuttelikin mut nautiskelemaan siidereitä sen ja Maukun kanssa. Om'puun oli tarkoitus mennä istuskelemaan, mutta täysi terassi muutti suunnitelmat. Alepan kautta suuntasimme kesän ekalle pusarille Karhupuistoon. Nahkatakin ja villahuivin sai heittää laukkuun alkuillasta, sen verran lämmin iski.
denim vest + lace top + bag - 2nd hand. denim shorts - 2nd hand + dipped DIY. flower garland - Seppälä. wedges - Monki.
Yesterday I met the cutest Maukku for the first time !
Eväänä oli Peetan tarjoilemana mansikoita ja Pringlesejä ! Random nainen Solidaarisuus RY:stä toi meille lisäksi rosé kuoharipullon, joka oli jäänyt yli heidän kokouksestaan. Erittäin ystävällistä, vaikkakaan mulle ei maistunut. Oli kivaa tutustua Maukkuun, joka sattuu olemaan myös susirajan tyttöjä :----)
Kiitos Peetalle näistä muutamistä överikameralla otetuista kuvista :---) !
I've laughed my ass off watching Lulu's smile !

Pikkuhiljaa saapuva kesä saa kyllä ihmiset kaivautumaan koloistaan - ne vähän epämääräisemmätkin. Eilen kotiin saapuessani ysin maissa random hiljainen hiippari päätti liittyä seuraan ja ootinkin, että se yrittää tunkea alaovesta sisälle. Taisin mulkoilla sitä riittävän pahasti, koska se jäi seisoskelemaan kauemmaksi ja sain vedettyä oven kiinni perässäni. En oo sittenkään tainnut turhaan käydä kick boxingissa :--D

I had a great picnic evening with two lovely gals :---) It was so warm and I felt like a million dollars. More days like this !

6 kommenttia:

 1. Jee! Ihanaa! Tutustumisen ilo oli kuule miun puolellani :--) Ai että, näyttääpäs meidän eilinen meininki kesäiseltä. Kivvaa oli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oli kyllä hauskaa :---)! ja mikä ihana eka kesäpäivä !

   Poista
 2. Onpas ihanan aurinkoisia kuvia! Toi pitsitoppi on tajuttoman ihana. Kiva kun viikolla kun en ehtinyt mihinkään oli hyvä sää ja nyt viikonlopuksi kun ois vapaata on luvattu sadetta. Höh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti, tykkään siitä kovasti :)! höhh, kurjaa että aina menee noin ! mullakin yleensä kesällä työpäivät painottu hellepäiville ja vapaat kylmiin päiviin :(

   Poista

miau ♥