tiistai 15. toukokuuta 2012

katu päättyy aurinkoon, juoksen sokeana loppumatkan

Joskus on päiviä, jolloin jalat on jo menossa, mutta puhelin on täynnä numeroita, joista kaikki tuntuu tilanteeseen vääriltä tai liian käytetyiltä. Tänään ehkä kauneimpana päivänä pitkään aikaan Satu oli oikeaa seuraa Sinisen Huvilan ulkoilmakahvilassa istuskelulle. Oon joka kerta lenkkeillessä miettinyt, että pitäisi ehdottomasti käydä siellä, ja puolitoista vuotta samaa lenkkiä kiertäneenä huomaa olevansa aika saamaton.
H&M denim jacket + H&M diy detailed shirt + shoes - 2nd hand.
Onko tää muka Helsinki?
Asiaan kuului ehdottomasti jätski ja persikkajäätee fiilistellessä huomenna alkavaa kesälomaa. Varmaan pitää tehdä taas kesän to-do-lista. Pohdittiin, että pitäisi ainakin vuokrata vene kesällä ja lähteä soutelemaan Töölönlahdelle - mie haluaisin kylläkin vuokrata bongaamani polkuveneen ! Oksien alkaessa varjostaa siirryttiin vielä istuskelemaan ratasillan viereisille kallioille, mistä myös oon haaveillut. Siellä täytyy kyllä pitää vielä piknik jonain kesäaamuna.
Oi että rakastankaan aurinkoa ja kesää ! Sain tänään ekan työvuorolistan enkä ollut yhtään nyreissäni (HUOM. ei sarkasmin häivääkään), että ensimmäisestä kolmesta viikosta teen kaikki viikonloput. Manimani. Huomenna siis alkaa loma, lähden viikon päästä viettämään pari siitä Joensuuhun ja viimeisen viikon säästän Helsinki-lomailulle. Sille viikolle voisin varata aikaa muille asioille, jotka ovat jääneet tekemättä. Esim. käydä Suomenlinnassa. Onko muilla joitain paikkoja, mihin ette suurista suunnitelmista huolimatta saa aikaiseksi lähteä :---)?

26 kommenttia:

 1. Mäki haluisin, et kesäloma alkais nyt ja heti. :) Pitää vielä kuitenkin odottaa kaksi viikkoa. Muuten sulla on ihana asu! Sillee tosi simppeli, mut ihana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toivottavasti kaksi viikkoa kuluu nopeesti, että pääset lomailemaan :--)! kiitos paljon, arvostan itsekin tuon simppeliyttä !

   Poista
 2. ihana letti, tykkään myös paidan yksityiskohdista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :)! ei ookaan pitkään aikaan ollut tukka noin.

   Poista
 3. Joo suomenlinnaan! Tuu koputtelee ovelle ku tuut! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ai asut siellä !! ihan mieletöntä, mieki haluan :-----) ehkä törmäämme !

   Poista
 4. Kivoja kuvia! ^^ Ihanasti tosiaan tukka, i Like.

  En ole käynyt vieläkään Särkänniemellä, Korkeasaaressa, mmm Lapissa .. Vaikka miten on tullut mietittyä. Kyllähän noita löytyy varmasti itse kultakin ^^

  Satu
  Indie by heart

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ! jostain syystä on kyllä niitä ikuisuussuunnitelmia, jotka ei toteudu. pitää ottaa ryhtiliike ja alkaa järjestelmällisesti matkustelee :D

   Poista
 5. Onko Helsingissä jo noin kesä :O

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana asu ja ihana kampaus :)

  featherandflock.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. Ihana lettityttö! Ja Sinisen talon kahvila on myös ihana, sielläpä en ole käynytkään vielä tänä keväänä! Kesällä aion kans mennä Suomenlinnaan piknikille! For the first time :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. itse olet ihana ! siinä on kyllä fiilistä, mielettömät maisemat <:

   Poista
 8. Kesän to-do -listat on kyllä legendaarisia: hirveen innostunutta suunnittelua, ja hirveesti kohtia! Sitten kesän lopulla huomataan, että vain muutama on toteutunut :D Mutta se suunnittelu on kyllä ylihauskaa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulle käy aina noin :--D yleensä hukkaan vielä listan !

   Poista
 9. hihhii bongasin sut tänään linnanmäeltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aijaa :--D oltiin Villen, sen siskon ja mutsin kans liikenteessä, kävin jopa yhdessä laitteessa !

   Poista
 10. Tuo siun lettikampaus on niin söppe (oot kyl muutenkin söppe)! Haluun jonku henkilökohtasen kampaajan joka vois tehä miulle joka aamu jotain kivoja kampauksii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aww, kiitos :--D olis kyllä mahtavaa ! yleensä pahin kriisi aamulla on hiuksista.

   Poista

miau ♥