sunnuntai 27. toukokuuta 2012

aika vei meiltä sen mummolan lapsuuden, mutta ei meitä saa vanhenemaan

Ajettiin eilen töiden jälkeen Annin kanssa mummolaan yökylään. Siellä pysähtyy aika ja tuntuu hetken, että oltais taas pieniä tyttöjä, kun käydään juoksemassa pururataa, ostamassa karkkia kioskilta, joka on seisonut samassa paikassa varmaan 20 vuotta ja mummo kokkaa maailman parasta jauhelihakastiketta. Tänään käytiin kurkkaamassa nuorisotalolla pidettävää huutokauppaa, mutta sieltä ei valitettavasti löytynyt mitään mielenkiintoista. Kulutettiin aikaa kävelemällä ympäriinsä ja käytiin katsomassa, miltä se-oikea-mummola näyttää tällä hetkellä. Pilalle rempattu :---( Bongattiin myös överihieno iso kivitalo, missä varmaan mahtuisi asumaan kolme perhettä. Pihalla uima-altaat, jättitrampoliinit ja grillikatokset. Ja ollaan siis Hammaslahdessa :''--D
denim vest + leather shoes + Gloria Ortiz leather bag - 2nd hand. denim shorts - DIY dip dyed.
Anni's DIY dip dyed and studded shorts. Cool aight ?
faux leather jacket - H&M. velvet top - 2nd hand.

PMMP:n mummola on yksi yläasteaikojen lempparibiiseistä, joita Veeran kanssa luukutettiin. Lyriikat osuu aika hyvin mun ja Annin sisarussuhteeseen: sisko on paskapäisyydestään ja nahisteluista huolimatta aina se paras kaveri.

12 kommenttia:

 1. rakastan noita teijän shortseja, näytätte super hyville niissä :--)

  VastaaPoista
 2. Saakelin siistit shortsit molemmilla! PMMP <3

  VastaaPoista
 3. hello there... just wanted to say that this blog is amazing as well. I don't understand about what you are writting but outfits and photos are gorgeous :) xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. thank you so much for your comment :) I should write also in english but it often gets forgotten. I'll try to do so in the future !

   Poista
 4. Hahaha joo kyl mulle tuli jossain vaiheessa siinä illan aikana et ei hitto mähän oon lueskellu sun blogia mut viittiny siinä enään mitää rupee..:D mut jeejee, tervetuloo uudestaan! Koitetaan meinaa järkkäillä Miralle jotain "tervetulias"bileitä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hhaahaa aika hassau :D kiitoksia paljon ! olisi hauskaa osallistua :)

   Poista
 5. Ah, tykkään tuosta farkkuliivistä, ja teidän pitkät hiukset on kadehdittavat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. miten oon missannu tän :o kiitoksiiaa:)

   Poista

miau ♥