tiistai 6. maaliskuuta 2012

Stockholm, here I come !

Tänään on tullut useampi pulssia nostattanut uutinen. Ensimmäinen, loistouutinen oli, että pääsen ensi syksynä kolmeksi kuukaudeksi Tukholmaan tekemään kaksi harjoittelua. !!!! Vielä ei tosin ole 100% varmuutta, ennen kuin Karolinska Institutetista kuuluu vastaus. Mahtavaa, vaikka ihan sairaan jännittävää ja pitää varautua menojen minimoimiseen. Toinen uutinen tuli Villeltä, jolle vuokraisäntä oli soittanut, että laittaa asunnon myyntiin. Se tosin ei ole tämän hetkinen ongelma, puoli vuotta ainakin saadaan asustella ihan rauhassa ja jos muuttaa pitää, niin saattaahan sitä löytyä kiva, edullisempi & isompi kämppä.
Two for 3,90€, from Cubus.
Otin Henriikan ohjeistuksesta opikseni ja ostin eilen Cubuksesta nutturadonitsin. Sillä saakin käsittämättömän helposti tukan ojennukseen, kiitos vinkistä ! Odottelen parhaillaan Tarua ja kummilapsosia, joiden kanssa mennään käymään Annilla ja Artulla ennen kuin lähden junalla takaisin Helsinkiin. Kivasti kuumottelee ja kurkkua koskee, toivottavasti en sairastuisi pahimmilleen harjoittelun alkuun.

YAY, I heard I'm going to spent 3 months in Stockholm in the next autumn. I'm so excited :-----)

20 kommenttia:

 1. onnea tukholmasta! naurahdin, kun näin noi kynsilakkasävyt, sillä eilen etin JUST ton sävysiä :D oranssia löysinkin, mutta en turkoosia, nyt tiedän siis että pitää suunnata cubukseen :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ! nuo oli kyllä niin ihania, oisin voinut ostaa useamman värisiä mut noi jotenki kolahti :)

   Poista
 2. Coooolio! Onnea harjoittelupaikasta. Mitä meinaan opiskelet, jos saa udella? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksii paljon :-----)! opiskelen terkkariks ja sairaanhoitajan tutkinto tulee samassa. voi olla kyllä kohtalokas reissu, voisin jättää pakkaamatta liikaa vaatteita, kun sieltä löytyy varmasti kivoja kirppareita :D

   Poista
 3. Stockholm, jee! On kyl superkätsy tuo pompula, pelastaa kiireisinä & huonoina hiuspäivänä ainakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. wuuuhuu !! se on kyllä kätevä, jos vaan oppisin tekee sellasia rennon löysiä nutturoita vielä :)

   Poista
 4. Ole hyvä ja ihan sikamahtavat noi harjoitteluhommat! IH!

  VastaaPoista
 5. voi kivaa!:3 itselläkin olisi toiveissa päästä suorittamaan ensivuoden työssäoppiminen ulkomaille, sormet ristiin että mua lykästää kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toivottavasti pääset ! musta tuntuu, et aika helposti kyllä pääsee vaihtoon jos on vaan opinnot suoritettu ajallaan :>

   Poista
 6. puol vuotta ei oo kyllä välttämättä hirveen pitkä aika uuden asunnon etsintään :( ainakaan jos keskustassa. kannattaa alkaa jo nyt etsimään. tarjonta kuitenkin vaihtelee ajoittain tosi paljonkin.. ettette joudu pakon edessä muuttamaan johonkin ja sitten uudestaan kun löytyy parempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei oo miunkaan mielestä, mutta mieheke on vähän eri mieltä :/ itse mieluusti alkaisin jo nyt kyttäämään HOASin asuntoja, luulisi että kesän alussa tarjontaa on enempi ja vois löytyä se unelmakämppä samaan hintaan. ois kyllä just niin kurjaa, jos pitäisi hätäratkaisuna ottaa huono kämppä, kun ei oo ollu tarpeeksi ajoissa liikenteessä :<

   Poista
 7. söpön värisiä noi kynsilakat! :-)

  VastaaPoista
 8. Paljon Cubuksessa maksaa tuo nutturadonitsi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tais olla vain 3,90€. H&M:llä tais olla euron halvempi, mut sen huomasin vasta jälkeenpäin. :)

   Poista
 9. Heii Hannaa! Ihanaa et kirjotat blogia, alan niin seuraamaan sua :D Ja loistavaa jos ja KUN pääset Stokiksee harkkavaihtoon! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos paljon :) on kyllä jännää, siistiä, huippua, parasta !

   Poista
 10. HEEEEI mistä nuo ihanaakin ihanammat farkkusi oot ostanut? Tahtoo kans! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ne on BIKBOKista, Tukholmasta juurikin ostin ne :) ihan täydellinen malli, kannatan ehdottomasti hankkimaan ! vaikka on stretch niin ei oo löpsähtänyt !

   Poista

miau ♥