torstai 29. maaliskuuta 2012

onko nyt jo torstai?

 Pikaisia kuulumisia tähän väliin, kun jaksoi kotoa päivän jälkeen raahautua käymään muuallakin. Tai piti siis karata näytön ajaksi. Käytiin Villen kanssa Grande Grillissä hyödyntämässä SYÖ!-viikkojen tarjous, kanaa söi molemmat. Ja noh, eipä ollut hirmu erikoista. Jotenkin äärimmäisen epäimarteleva kuva lörpöissä nahkapöksyissä yläkulmasta otettuna, lyhentää kivasti koipia (---tai ehkä kertookin karun totuuden---)
Mulla on vielä pe-su aamuvuoroa ennen maanantain ja tiistain vapaita. Huomenna onkin jännä päivä edessä, meen seuraamaan omapotilaan polvikierukan tähystysleikkausta, missä meneekin alkuvalmisteluineen ja heräämöineen koko päivä. JÄNNITTÄÄ ! Vaikka varmasti saan ihan rauhassa olla tyhmä opiskelija tuijottamassa kuvaruutua ja anestesiakoneita. Tää viikko on muutenkin alkanut paljon paremmin, mitä edellinen päättyi. Oon saanut hoitaa haavoja ja ollut niin fiiliksissä, että on unohtunut miten viime kesänä kammosin hommaa. Lääkehoitoakin alkaa enempi handlaamaan eikä pistellessä käsi tärise. Sijaisohjaajakin varmaan tajusi olleensa turhan ankara ja on ollut oikein mukava ja avulias. Ei enää yhtään harmita, että viikonloppu menee harkassa. No okei, vähän joo..

18 kommenttia:

 1. Okei, nyt on taas nälkä. :D
  PS. Oot niin ihana! En seurannut sun blogia pitkään vielä, mut yks mun lemppareistä se kyllä on! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos kiitos kiitos paljon :) ihanaa kuulla, että tykkäät :D

   Poista
 2. niiiiin kaunis tuo toka kuva ! ja samoin vimppa :)

  VastaaPoista
 3. Kivat vaatteet ja ihanan väriset hiukset! :---)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti kiitti, hiukset ei onneks kasvattamisprojektista huolimatta näytä ihan ankeilta :)

   Poista
 4. Sun hiukset on todela hienosti liukuvärjätty! Koska oot laittanu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en muista edes milloin viimeksi värjäsin, joskus viime kesän lopulla ? liukuvärjäys on puhdas vahinko, kun yritän kasvattaa omaa väriä :--D

   Poista
 5. Mita sie opiskelet, laakariksi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eeeen, mut lääkäri oli mun unelma-ammatti pitkään. sairaanhoitaja/terveydenhoitaja miusta tulee :--) mutta edelleen kyllä pienesti mielessä olis kokeilla joskus pääsiskö lääkikseen.

   Poista
 6. Hei! Aivan ihanat hiukset! Kiinnostaisi kuulla, miten hoidat niitä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos ! oon hieman laiska hiusten hoivaaja, pyrin käyttämään hoitavia shampoita ja paljon hoitoainetta, hiusnaamioita jne. suihkin usein hiuksiin jätettävää hoitosuihketta ja pyrin käyttämään lämmöltä suojaavia tuotteita kun föönään tukkaa. paremminkin voisin kyllä hoitaa, esim leikellä latvat useammin :)

   Poista

miau ♥